20-04-08 Adana & Mersin & Osmaniye MT Kaynaşmalarından Biri Daha

Mersin İl Temsilcisi
nerde lan benim ve diğer mersinlilerin videoları. ressaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm olum sen ecelini arıyon.

ONUN ACISI DERİN ABİ. BENİ BİLEN BİLİRDE DELİ HUYUMU SENCER BİLİR:queen::queen: ;) SENCER ABİ BENDE OLANLAR BUKADAR ORADA SİZİ GÖRÜNCE SEVİNCİMDEN VALLA VİDEO CEKMEYİ UNUTTUK:silent:

ya nasıl çekmediniz video.vardı hatta ben ok bile yaptım.çektiniz kardşim ben gördüm.werin kardeşim videomu ben bilmem:p:p:p

bilgisayarımım beni kıskanıp ufak bi geziye gitmesi sonucu uzun süredir giremiyodum sanırım konuyu hortlatıyorum ama yasmak istiyorum :)
tequ canım benim

Ben dedim ferdaya gelmesin die..Al işte millet onun yüzünden erken dönmek zorunda kaldı :p

ne demek istiyon sen yaws ben dedim herkese biz erken döncez abii siz takılın ne yapacaksanız yapın bize bakmayın diye ama naapim seviliyorum mt de ve bensiz bi tatlı bile yemek istemiyolar işte :p:p:queen::queen:

hem nie ayıp etsinler ki, asıl ben ayıp ettim, uzayıp durdum :p

kesinlikle çok ayıp ettin bide iso cabuk gaza geliyo bliyon özellikle mi yaptın blmiom ama hep bize denk geldi gaz acmaların soora arkandan bizde yetişmeye calıştık olan bana oluyodu arkada tutunmaya calısıyorum falab rezl oldum dönüş yolundaa :pale:

bilgisayarımım beni kıskanıp ufak bi geziye gitmesi sonucu uzun süredir giremiyodum sanırım konuyu hortlatıyorum ama yasmak istiyorum :)
tequ canım benim

ne demek istiyon sen yaws ben dedim herkese biz erken döncez abii siz takılın ne yapacaksanız yapın bize bakmayın diye ama naapim seviliyorum mt de ve bensiz bi tatlı bile yemek istemiyolar işte :p:p:queen::queen:

kesinlikle çok ayıp ettin bide iso cabuk gaza geliyo bliyon özellikle mi yaptın blmiom ama hep bize denk geldi gaz acmaların soora arkandan bizde yetişmeye calıştık olan bana oluyodu arkada tutunmaya calısıyorum falab rezl oldum dönüş yolundaa :pale:

popülariteyle alakası yok.Beraber çıktık beraber dönme mantığındayız.Öyle solo olaylarını sevmem. ondan :p

Ferda gözünü sevim şu motosiklete bindiğinde sürekli emniyetli ve ani durumlara hazır bir şekilde tutun.Kızdım sana videoyu görünce.Gerçekten çok tehlikeli.Bi de İso ya kızıp duruyorsun.Orda millet önde uzarken siz arkadan geliyosunuz o sırada sen 2 elini açmış çifte telli oynuyosun.İso farketmeyip gaza bir asılsa asfalta inene kadar 3lü salto yaparsın.Allah korusun.Ne olur dikkat et.Sen bizim için değerlisin:rendeer:

canım benim ben her halukarda tutunuyorum aslında ama orda kendi kendime sarkı sölüyodum bi an bööle yanıda lütfüyü reşiti sırıtır falan şeekilde görünce bi an ellerimi bırakıp tempo tutmaya basladım ki zaten normal bi hızla gidiyoduk herkezle beraber ölleee bi anda gaza basacak değildi hem ani şeyler pek yapmıo yapcaa zamanda beni kontrol ediyoo iyi tutunuyomuyum die bazen dengesizliği tutuyoo o şehir içinde yaptığı gibi onda da tepkisini alıyooo :p
3lü saltoyuda şehir içi ani çıkışlarından birinde denicem senin için :)

sizlerde benim için değerlisiniz sizlerden erkn ayrılmayı istemem

ewet arkadasa katılıyorum cok tehlikeli . seni yeni tanıdım fakat sonuıncta iso için ve bizler için degerli bir insan sın. o gün isonun bir an gaz aldıgı sırada sen düşüyordun hemen arkanda arabadaydm ve gözlerimi kapattım seni düştü sandım fakat allah esirgedi ve sanırım son anda tuttun acayip korktum. her an gaza basacakmıs gibi davran arkada. sevgiler
yaww reşit ben tutunuyorum tutunmasınadaa şehir içinde biras daha rahat oluyorum ben ondan oldu ışıklarda önümüzde bisürü motor var ben nerden biliim gaz acacağınııı ondan oldu suç bende değil iso da o kadar motorun arasında gaz mı açılır allah aşkınaa sen söölee

Alp ve reşit söylediklerinizde haklısınızz,ben gereken bütün önlemleri vede uyarıları söyledimm,duyarlılığınız için teşekkür ederim arkadaşlarr,ne yalan söyleyimm orda bende korktumm:)

madeem korktun bi dahaki aynı şeyi yapmandaa mt de konu açacam haberin olsun :bounce:

NEN iso düşecekmişsiniz bak ben görmedim

abii ben niye o kadar tepki gösterdim sanıyon alah askına düşüyodum diyorum bana nie inanmıyonus yaws :pale:

iso neden şaplak yedi sanıon sen abiiii :queen:
yaneee lütfüü haksızmıyım allah askınaa yaws

Olm neden beni bütün milletin içinde dejenere ediyosunnn:cherry:

etsin etsin belki bi daha yapmazsın ::miiz::

popülariteyle alakası yok.Beraber çıktık beraber dönme mantığındayız.Öyle solo olaylarını sevmem. ondan :p

sanmıyorum malii sen deseydin kimse bişe demezdiii :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar