ben şilede delerim :mrgreen:
olayın duygusallıkla alakası yok...
sebep yokken mesajınız siliniyor!!! nedemek bu? resmen saygısızlık...
madem silinecek,ne işimiz var burda? nediye yorum yapıyoruz,paylaşıyoruz?
duygusallık demekle olayı çok basite indirgiyorsunuz...
kazasız belasız gidin gelin kardeşler:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:20 ----------
şu tek tekeri karıştırmasan olmaz dimi ben seni istiyorum:queen:
Bu yaz herşey farklı olcakevlencem :queen:
Motoru bitirebilirsem bende gelirim, akıllı giderim yavaşlar grubuna katılırım uslu uslu sağdan giderim hem rodajım bitmiş olur :cherry:
tamam usta bi GKN bi edi diyorum çok istiyorum aralarından geçmek:queen:bende senin nasıl deldiğini kaydederim:mrgreen:
dikkat et adamlarda 600 cc den aşağı makine yok delmesinler:queen:
tamam usta bi GKN bi edi diyorum çok istiyorum aralarından geçmek:queen:
motora ne olduki :silent:
daha iki akşam önce aramızda oturuyodun unuttunmu, bi bana veriyodun bi erdeme rakıları :queen:
[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 11:52 ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 11:51 ----------[/sıze]
bakım :cat:
ben şilede delerim :mrgreen:
Motoru bitirebilirsem bende gelirim, akıllı giderim yavaşlar grubuna katılırım uslu uslu sağdan giderim hem rodajım bitmiş olur :cherry:
Ben şahidim Şile yolunda deldi hemde iki defa![]()
Ben şahidim Şile yolunda deldi hemde iki defa![]()
rodaj nasıl yapılır konulu video çekeriz::winkwink
şu saati değiştirin 09:00 veya 10:00 olsun :cat: yoksa gelmem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 ----------
abi bu adam ihtiyar delikanlı:mrgreen:
eyvallah kardeş sağol...hayırlı yolculuklarselametle gidip gelesiniz :mrgreen:
Motorumun kalan yarısıyla bende gelebilirim.:mrgreen:
Yav sen çok yenisin, eğer gelirsem beni yakalıycam diye gaza asılıp patlama, sonra beni suçlar millet, sağdan sağdan 280 le geze geze git.:queen:
senide görmek isteriz gazcı genç... :queen:Bak,bak kaçıyorsunuz yine yani...
inşallah...dolu depoyla gelmesi problem değil ama dolduracak depo yok şu an :salut:
bir dahaki sefere İnşallah![]()
gel len sende...biz çalışırız pizzacı motorcusu olaraktan(((
bunlar hızlı delikanlılar, bizi arasına almazlar:mrgreen:
Tekirdağa temden gitmeyeceğinize göre hangi çıkıştan çıkacağınızı söylerseniz büyükçekmece den de 2 kişi gelebiliriz belki.
sevgili arkadaşlar hayırlı yolculuklar ancak start saatiniz hepten arıza.
rutin trafik yoğun olacak, hava açık ve güneşli olacağından sizin gibi kopta gel gillerin hepsi asfalta gelecek. kardeş tavsiyesi cumartesi işten dolayı sabah olmuyorsa pazar sabahı kaçsanız daha iyi olur. aksi halde gitmeyin daha iyi. muhabbetinizi okudum, hızlı gideceksiniz ama o yol o trafik sizin deli fişeği kaldırmaz Allah korusun.
havalar nasılsa ısınıyor sabredin be kardeşim ne var yani.
hasan,
şu buluşma sabah 09:00 olsaydı daha iyi olmazmıydı, akşamda fındıklıya yetişmiş olurduk
ne akıllı adamlar var heee 10 liralık köfte için 100 milyonluk benzin yakacaklar :mrgreen:
Insallah,kısmet olursa bende gelicem
Edit : buluşma saati çok gec değilmi
tünal abi napıyosun
xx'e baya bi alışmışsın anlaşılan
Arkadaşlar saati erkene almayın, ctesi çalışacak arkadaşları düşününhatta mümkünse biraz daha geç olsun
bi de ben burda yazılanları okuyunca iyice tırstım, millet basıp gidecek biz yollarda kaybolicaz galiba :S
:silent: