20.03.2010 cumartesi tekirdağ'a gidiyoruz...

olayın duygusallıkla alakası yok...

sebep yokken mesajınız siliniyor!!! nedemek bu? resmen saygısızlık...

madem silinecek,ne işimiz var burda? nediye yorum yapıyoruz,paylaşıyoruz?

duygusallık demekle olayı çok basite indirgiyorsunuz...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olayın duygusallıkla alakası yok...

sebep yokken mesajınız siliniyor!!! nedemek bu? resmen saygısızlık...

madem silinecek,ne işimiz var burda? nediye yorum yapıyoruz,paylaşıyoruz?

duygusallık demekle olayı çok basite indirgiyorsunuz...

Ayberk kardeş beni bir şey yazmamış say sorry ..
---------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar burası cumartesi Tekirdağa yapılacak olan gezinin topiği dimi ??:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kazasız belasız gidin gelin kardeşler:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:20 ----------

şu tek tekeri karıştırmasan olmaz dimi ben seni istiyorum:queen:

Bu yaz herşey farklı olcak :) evlencem :queen:

GKN

Motoru bitirebilirsem bende gelirim, akıllı giderim yavaşlar grubuna katılırım uslu uslu sağdan giderim hem rodajım bitmiş olur :cherry:

daha iki akşam önce aramızda oturuyodun unuttunmu, bi bana veriyodun bi erdeme rakıları :queen:

[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 11:52 ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 11:51 ----------[/sıze]

bakım :cat:

balık yemi yiyor bu aralar...
15 saniyede bir formatlanıyor beyni...

Motoru bitirebilirsem bende gelirim, akıllı giderim yavaşlar grubuna katılırım uslu uslu sağdan giderim hem rodajım bitmiş olur :cherry:

rodaj nasıl yapılır konulu video çekeriz::winkwink

şu saati değiştirin 09:00 veya 10:00 olsun :cat: yoksa gelmem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 ----------

Ben şahidim Şile yolunda deldi hemde iki defa:p

abi bu adam ihtiyar delikanlı:mrgreen:

Gökhan selamlar nasıl oldun kardeş tamamen iyileştinmi.Yav gelde bizi gazcılardan kurtar kardeş.:cat:

Sen varken bize hava atamazlar.:cat:

Ben şahidim Şile yolunda deldi hemde iki defa:p

ayyyy abimmm gelmişşş hoşgelmişin abimm sen de şahitsin işte çekirdek bile yedik be delerken:rendeer::rendeer::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:09 ----------

rodaj nasıl yapılır konulu video çekeriz::winkwink

şu saati değiştirin 09:00 veya 10:00 olsun :cat: yoksa gelmem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 ----------

abi bu adam ihtiyar delikanlı:mrgreen:

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::queen:

hayırlı yolculuklar :) selametle gidip gelesiniz :mrgreen:
eyvallah kardeş sağol...
Motorumun kalan yarısıyla bende gelebilirim.:mrgreen:

hayırdır bir sorun mu var...:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:15 ----------

Yav sen çok yenisin, eğer gelirsem beni yakalıycam diye gaza asılıp patlama, sonra beni suçlar millet, sağdan sağdan 280 le geze geze git.:queen:

zaten sen gelirsen senin içinde öne en gazcı grubu kurarız MURAT.... :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:16 ----------

Bak,bak kaçıyorsunuz yine yani...
senide görmek isteriz gazcı genç... :queen:
dolu depoyla gelmesi problem değil ama dolduracak depo yok şu an :salut:
bir dahaki sefere İnşallah :)
inşallah...
biz çalışırız pizzacı motorcusu olaraktan :((((
gel len sende... :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:18 ----------

bunlar hızlı delikanlılar, bizi arasına almazlar:mrgreen:

ayıp ettin abi başımızın üstünde yerin var... :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:19 ----------

Tekirdağa temden gitmeyeceğinize göre hangi çıkıştan çıkacağınızı söylerseniz büyükçekmece den de 2 kişi gelebiliriz belki.

buyrun bekleriz...
KINALI gişelerden çıkarız orada isterseniz buluşabiliriz...
Tel:05374947031 HASAN

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:20 ----------

sevgili arkadaşlar hayırlı yolculuklar ancak start saatiniz hepten arıza.

rutin trafik yoğun olacak, hava açık ve güneşli olacağından sizin gibi kopta gel gillerin hepsi asfalta gelecek. kardeş tavsiyesi cumartesi işten dolayı sabah olmuyorsa pazar sabahı kaçsanız daha iyi olur. aksi halde gitmeyin daha iyi. muhabbetinizi okudum, hızlı gideceksiniz ama o yol o trafik sizin deli fişeği kaldırmaz Allah korusun.

havalar nasılsa ısınıyor sabredin be kardeşim ne var yani.

hızlı olacağımızı kim söyledi...
hepimiz ortalama 100KM gibi hızla gidecez..
13:30 çıksak 14:15 te oradayız engeç...:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:22 ----------

:bounce:
hasan,
şu buluşma sabah 09:00 olsaydı daha iyi olmazmıydı, akşamda fındıklıya yetişmiş olurduk

abi herkes çalışıyor öğlene kadar o yüzden akşam dönüşte ben diğer işe gidecem...
yani biz 2-3 kişi gidiyoruz dedik topik açalım belki gelen olur...:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:23 ----------

ne akıllı adamlar var heee 10 liralık köfte için 100 milyonluk benzin yakacaklar :mrgreen:

HAKAN abi maksat ilk olarak yol yapmak TOİKTE yazıyor....:queen:

Arkadaşlar saati erkene almayın, ctesi çalışacak arkadaşları düşünün :) hatta mümkünse biraz daha geç olsun
bi de ben burda yazılanları okuyunca iyice tırstım, millet basıp gidecek biz yollarda kaybolicaz galiba :S
:silent:

Insallah,kısmet olursa bende gelicem

Edit : buluşma saati çok gec değilmi

buyur gel iş çıkışı saati belirledik o yüzden saat 13:00.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:25 ----------

tünal abi napıyosun :)
xx'e baya bi alışmışsın anlaşılan

İLKAY ben şahidim Kumburgaz yaptığımızda bizzat şahit oldum RACE e dönünce TÜNAL bai açıldı... :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:26 ----------

Bu yaz herşey farklı olcak :) evlencem :queen:

ev mi alacan hayırlı olsun... :queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:30 ----------

Arkadaşlar saati erkene almayın, ctesi çalışacak arkadaşları düşünün :) hatta mümkünse biraz daha geç olsun
bi de ben burda yazılanları okuyunca iyice tırstım, millet basıp gidecek biz yollarda kaybolicaz galiba :S
:silent:

geliyormusun... :D

hasan benim makina galeride satılık cbf ile gelsem geri kalırım ve fındıklıya yetişemem size iyi gazlamalar şimdiden:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar