20.03.2010 cumartesi tekirdağ'a gidiyoruz...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şimdi önce adanaya gidip bi güzel adana yiyoruz
sonra dönüşte bir bursaya uğrayıp hamama giriyoruz
oradanda dönüşte artık fındıklı lafı duydum ama :queen: bi tekirdağada uğrayabiliriz tabii :cherry: :mrgreen:

O yolları yapmak için böle bi makine almak lazım :p

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Insallah,kısmet olursa bende gelicem

Edit : buluşma saati çok gec değilmi

Son düzenleme:
biz yerde uçmayı seviyoruz ya böyle büyük şeylere gerek yok

demir kıç olucaz :p

Yav sen çok yenisin, eğer gelirsem beni yakalıycam diye gaza asılıp patlama, sonra beni suçlar millet, sağdan sağdan 280 le geze geze git.:queen:

Ayıp ettin benim son süratim 260 üzerine çıkmam kardeş sen ne yaparsan yap,
dikkat et patlama yalnız.Biz yol grubuyuz hız değil,aragazlara dikkat et yalnız:queen:

allaha emanet olun.

ben dün akşam buraya cevap yazmıştım... SİLİNMİŞ!!!!!!! SEBEBİ NEDİR ACABA???

''Ben gelemiyorum,TURKBİKERS'la 80 kişilik motosiklet gurubuyla çanakkale şehitliğe gidiyoruz'' gibilerinden mesaj yazmıştım... daha öncede başka bir konuda sanırım fuar konusunda birşeyler yazmıştım,oda silindi... burdaki sebep başka bir motosiklet grubunun adının geçmesimi???? burda yanlış bir şey yazdığımı düşünmüyorum,sakıncalı bişeyde yok...
yetkililerden cevap bekliyorum. mesajım neden silindi?

''Ben gelemiyorum,TURKBİKERS'la 80 kişilik motosiklet gurubuyla çanakkale şehitliğe gidiyoruz'' gibilerinden mesaj yazmıştım... daha öncede başka bir konuda sanırım fuar konusunda birşeyler yazmıştım,oda silindi... burdaki sebep başka bir motosiklet grubunun adının geçmesimi???? burda yanlış bir şey yazdığımı düşünmüyorum,sakıncalı bişeyde yok...

İşlerine gelmemiştir.:queen:

tünal abi napıyosun :)
xx'e baya bi alışmışsın anlaşılan

Yeni yeni ısınıyoruz,sitede fazla ısınanlar varmış ,baksana 280 300 320 falan diyorlar,Neyse allah taksiratlarını affetsin diyelim.:queen:

Şaka bir yana beyler lütfen hız yapmayalaım ve yapanları uyaralım.
Trafik kurallarına uyalım.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:52 ----------

Hakan abi f 16 siparişinden 2 adet verirmisin anca keser bizi.

Yeni yeni ısınıyoruz,sitede fazla ısınanlar varmış ,baksana 280 300 320 falan diyorlar,Neyse allah taksiratlarını affetsin diyelim.:queen:

Şaka bir yana beyler lütfen hız yapmayalaım ve yapanları uyaralım.
Trafik kurallarına uyalım.:rendeer:

şu işlerden az bi sıyrılayım havalarda ısınıyor bi hafta sonu bişeler yaparız telefonda konuştuğumuz gibi :cat:

Walla Eve dsmart Almasam hiç kaçırmazdım bu ekibi ama Hem daha önceden gittiğim için hemde maddi olarak bu hafta sıkışık olduğum için gelemiyorum yoksa dişliyide ufaltmıştım 170 ile gitmemek için hiçbir engel yoktu hani :mrgreen:

kendi keyifleri bilir;bunca zaman bazılarıyla yüzyüze bakmışlığımız,muhabbetimiz var... bu tip hareketler güven yıkar,samimiyete gölge düşürür...:bounce:

forum ortamlarında bu kadar duygusal olmamanızı tavsiye ederim ,yapın gezinizi ,icratınızı keyfinize bakın ,her şeyi kafaya takarsanız çekilmez olur bu ortamlar :cat:

forum ortamlarında bu kadar duygusal olmamanızı tavsiye ederim ,yapın gezinizi ,icratınızı keyfinize bakın ,her şeyi kafaya takarsanız çekilmez olur bu ortamlar :cat:

Aynen katılıyorum abi,sanal karakterlere kızmayın,sinirlenmeyin.Hangisi çıkıpta yüz yüze görüşebilmişki.Maalesef daha düzeyli olunması lazım.

Saygılarımızla hürmetler abi.:pr:

kazasız belasız gidin gelin kardeşler:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:20 ----------

şu tek tekeri karıştırmasan olmaz dimi ben seni istiyorum:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar