2 zamanlı hastaları rx 135 mi mz 251 mi??

arkadaşlar bildiğimiz gibi çok süratli motorlar..ara hızlanmalar olsun,yakıt tüketimi olsun,rahatlık olsun,sorunsuzluk olsun alınabilecek motorlar mıdır?

tabiki rx 135 king al kesinlikle.yamahanın efsane motorudur delmeyeceği motr yok 250cc 4 zmanlı motra kafa tutar

ancak rektefeli olmamasına dikkat et iyi bir ustaya göster yaş olarak biraz eski motor ama bitiği bile canavardır.yakıtı haliyle az yüksektir arkadasımınki 5 tl ile filtre açık 35 km gidiyor

tam benim icin sorulmus bır soru.2 zamanlı motorun kralı rx 135dir arkadasım.elimden 2 tane gecti.600cc ve ustu racingler haric hıcbır motora degişmem.mz falan hıkaye yanında.sormak ıstedıgın bırsey olursa her zaman cevaplarım.

Motosikleti
VFR1200X
MZ hikaye mi? :pr:

Dayımın 91 model bir MZ var şehirler arası yolculuk yapıyor canavar gibi kaç yıllık motor. Gazlayınca ön kaldırıyor ve özellikle vites boşda yokuş aşşağı inerken bir sesi var harika resmen sayıyor motor hasta oluyorum. Çok sağlam bir yapısı var öyle yattı falan diye dert etmeniz gerekmiyor :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şimdi Rx ciler atlar konuya....

Aaaa atlamışlar bile....

Sakın Mz alma arkadaşım.. Tukaka motordur ..yaramaz..Seni yolda bırakır... Kamyon kadar benzin yakar... Önü istanbula giderken arkası Bursaya uğrar... :queen::queen:

Motosikleti
VFR1200X
Yok canım gerçekden öyle yorum yapanlar var mı? Ben MZ hakkında hiç kötü bir yorum görmedim şimdiye kadar. Fazla yakıyor diyorlar kullananlar ama 350jawa kadar değil diye biliyorum :mrgreen:

Çok yakar bu motorlar. Sesleride pek hoş değildir fakat bunların sesine hasta olan bi kısım da vardır :) Evet hızlı ve kaliteli motorlar 2 sinden hangisi dersen Rx 135 daha iyidir.

mz 251 var bende isteyen denesin 1 litre benzinle 30 km yol yapar 90km sabit hızla tabi ayarları falan düzgün olursa ben 3defa denedim aynı 1-2 km oynuyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:35 ----------

135 çokta iyi değil 20000 km dedimmi motordan sesler başlıyor duyduğumu değil başıma geleni söylüyorum

slm

Çok yakar bu motorlar. Sesleride pek hoş değildir fakat bunların sesine hasta olan bi kısım da vardır :) Evet hızlı ve kaliteli motorlar 2 sinden hangisi dersen Rx 135 daha iyidir.
en son yazan arkadas konuyu ozetlemıs, 03-08-2010 19:47
:cat::cat:
rx 135 king
sonra konu hortlamıs

Kesinlikle rx king rektefeli olması önemli değil rektefenin düzgün yapılıp yapılmamıs olması önemlidir benim için ayrıca 5 tl ile 35 km az km ben 5 tl lik benzin attığım zaman neredeyse 3 gün rahat gezebiliyorum . Hava filtresi açık olduğu halde , ayarları düzgünse bakımları aksatılmadan yapılmış olan bir rx king ömürlük az yakan yeri geldiğinde azrail olan bir motosiklettir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar