2. Yalova Motosiklet Festivali - 11 Ağustos 2007 - Fotoğraflar

merhaba
pazar günü günübirlik gidecek olan arkadaşlar ayrı bir topic açsakta hem buluşma noktası ayarlasak hemde gelenlerin genel profilini görsek ben ancak beraber gelen ve yolu bilen yavaş bir grup olması durumunda gelebilrim şu an 60 ı geçemiyorum.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
halis abi ne demek gel tabi...kalıcak yeride dert etme muhakkak buluruz bi yer...çok güzel ve eğlenceli olacak bu organizasyon...:wiinkk:

bu arada çadırla gelecek olan arkadaşların dikkatine: festival alanına çadır kurmak ücretsizdir bilginize...çadırınız yoksa bile kiralama imkanınız mevcut...:cat:

bende geliyorum en kotu bir tane tulum bulup acık havada yatarım ne olcak

bende geliyorum en kotu bir tane tulum bulup acık havada yatarım ne olcak

ok halis abi c.tesi sabah dolmabahçede yada sirkeci feribotunun orda buluşur karşıya buluşma noktasına birlikte gideriz o zaman...:wiinkk:

ümmet perkitan;762929' Alıntı:
kardeş benim çadır üç kişilik ikimizde sığarız sen yeterki gel.

ooo ümmet abimde geliyomuş...abi sende ist.deysen c.tesi sabah hep birlikte gidelim uyarsa...:bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet ben ist dayım ama cuma sabahı gidicem yalovaya.orda görüşürüz kısmetse.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ok halis abi c.tesi sabah dolmabahçede yada sirkeci feribotunun orda buluşur karşıya buluşma noktasına birlikte gideriz o zaman...:wiinkk:

ooo ümmet abimde geliyomuş...abi sende ist.deysen c.tesi sabah hep birlikte gidelim uyarsa...:bounce:

ben zaten sirkeci iskelenin karşısında iş yerim sabah burda buluşururuz

Selam gelebilme ihtimalim YÜksek Ama giyecek bir Mt thşortüm yok sorun olmaz dimi:p
Görüşmek dileğiyle arkadaşlar..........

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
KALMAMIŞ ben yalova yı hala araştırıyorum ama oyle düzgün otel lerde yer yok bende cadır da kalcam ümmet perkitan bana cadırında yer verdi yine dört ayak üstüne düştüm pek olmaz ama :cherry::p:cherry:

arkadaşlar, bu 30 ytl lik odalarda yer kalmadı mı şimdi?

arkadaşlar dün Metin Bey ile yaptığım tel.görüşmesi sonrası ilk mesajda yer alan odalardan kalmadığını belirtti...ama detaylı bilgi için kendisine cepten ulaşabilirsiniz...:cat:

Metin Bey : 0539 337 30 39

arkadaslar size iyi eylenceler gelemıyorum calsııyorum izin alamam resimlere bakarım bende

amanda aaman kimler geliyormuş yaşasın hepberaber çoşarız gönüller bir olsun başka başka kimler geliyor haydi mt

Moderatör
Oda kiralaniiiirr.. 24 saat sicak su, iki adet tv (uydulu) 24 saat kesintisiz internet ( 4gb sinirli film falan indirmek yasak) ayrica yaninda biri sari renk ve saglam digeri beyaz ama kör olmak uzere iki adet kedi hediye :p Odalarimiz sıhhi olup, minibar'imiz bulunmamaktadir. Ayrica havuzumuz yoktur. Kisacasi beles arkadaslar.. Cidden maddi durumu elvermeyen, yada elveripte gercekten kalacak yer bulamayan ama buraya gelmek isteyen arkadas yada arkadaslar olursa seve seve misafir edebilirim.. İlgililere ilanen duyurulur :)

ben pazar günü, günü birlik gelicem.
Lucas, çok güzel bir jest gerçekten, eminim ilgilenen arkadaşlar olacaktır:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar