2 sene tecrübe ile. 200 cc'den 600 ccye geçmek.?

Arkadaşlar 2 senedir 200ns kullanıyorum. ancak mt7.cb650 gıbı motorlarda kullandım. şimdi elimde para var niyetım ılk başta 250 cc almaktı ama 22 23 bin tl 250 ccye vermek ıstemıyorum ve alsam bıle kısa surede sıkılacagımı dusunuyorum. 2 acemıyken saga sola yatırma dısında kazam yok. aklımdakı motor 600rr kış sezonunda alıp yazın kullanmak ıstıyorum. sizce mantıklımı ne tavsıye edersınız.

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
mt07 ve cb650 ne kadar süre ve kaç km kullandın bu çok önemli, 600rr dediğin motor şakaya gelecek bir motor değil, bu iş zevk alma işi değil, tecrübe işi, ss hata affetmez iki kere düşün!

Yanlış anlama hocam ama şöyle bir örnek vereyim ; yaklaşık 10 senedir araba kullanan arkadaşım var , hafta sonu arabayı istedi . Salla beni Şirinevler tarafına sen de nereye gideceksen git dedim.
10 senedir araba kullanan adam hala zar zor kullanıyor . Stop ettirme , rampada geri kaydırıp bagirtma falan .

Kısaca o biraz da senin ne kadar yetenekli ve aktif kullandığına bakar . Benim arkadaş gibiysen bajaj ile mutlu mesut yaşa . Yoksa al kafana yatan bir makina kullan .

600 RR yerine daha uslu bir 600 ara motosiklet olarak düşünürdüm. 600RR da 600 cc shadow da 600 cc. olaya cc olarak bakmamak lazım bence. 600rr cok gelir

Arkadaşlar 2 senedir 200ns kullanıyorum. ancak mt7.cb650 gıbı motorlarda kullandım. şimdi elimde para var niyetım ılk başta 250 cc almaktı ama 22 23 bin tl 250 ccye vermek ıstemıyorum ve alsam bıle kısa surede sıkılacagımı dusunuyorum. 2 acemıyken saga sola yatırma dısında kazam yok. aklımdakı motor 600rr kış sezonunda alıp yazın kullanmak ıstıyorum. sizce mantıklımı ne tavsıye edersınız.

Pulsar 000 ns den sonra MT07 ve CB650F seni açmadıysa doyum ile ilgili bir problem var. Bunlar çok torklu ve mevcu motosikletinden 3-4 kat güçlü makineler. Bence bir ortasınıfdan geç. Bahsettiğin motor SS in garibanı da olsa. Hem sağlamı nadir hem işletmesi maliyetli. F/P makineleri biliyorsun zaten al bir MT07 bir 10.000 yap. Seveceksin alışacaksın. Hatta SS i unutacaksın bir süre :) Şehir içinde eğleneceksin. Hemde işletmesi daha uygun olacak :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
600 RR da kullanılır 1000R'da mesele nasıl kullanacağın. Saçma sapan hareketler yaparsan motosiklet maceran kısa sürer,uslu uslu kullanırım dersen bu sefer de motosikletin sadece görüntüsünden yararlanırsın. Öncelikle SS motosikletlere alışman lazım daha sonra güçlü makinaların tepkilerine hızına durmasına vs. Arkadaşlara katılıyorum öncelik ara başka SS motosiklet ile alıştırma yapmanı tavsiye ederim yada 600 RR ile sakin sakin kullanıp motorun gazına gelmeden alışmalısın. Yani kendimi tutabilirim dersen al gitsin yok ben motorun gazına gelirim dersen al bi ara motor sonra 600 RR a geçiş yap.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar