2 sene bekledim yeni motorumu aldım.600RR

makina budur ya.:mrgreen: temiz gözüküyor baya güle güle kullanman dileğiyle..:rendeer:

Kazadan uzak keyifli sürüşler Allah bana da nasip eder inş. :bounce: Maşallah

Allah herkeze nasib etsin, gözüm gibi bakıyorum.
umarım hiç birimizin tekeri yerden kesilmesin. motorun sesi acayip, güzel ötesi.
video yu yarın koyarım.
teşekkürler herkeze.
plakalık egzosdan dolayı sıkıntı. katlanır açılır plaka yerleştiremem gibime geliyor.
demirler biraz kaba durdu ama bakacam bir çaresine.
fikirlere açığım

Hayırlısı olsun bende 1 aydır motorsuzum bakalım ne kadar devam edicek Yeni bebeğimi alma sürem :)

ebay.com da cok guzel plakalıklar var bence o demirden daha estetik durur ve daha görünür olur.

600rr 2006 fender olarak aratabilirsin

Saygılar

hayırlı olsun abi bence plakayı sök selenin altına koy polis sordumu düştü selenin altında de bizim sitede öle yapan çok var hatta birini yunuslar durdurmuş plakayı sormuş o da selenin altında demiş yunuslarda tamam devam et demiş bu arada bir çoğuda çevirmede durmuyor :queen: şahsen ben ilerde büyük cc makine alınca öle yapcam........istersen katlanır plakalıkta yapabilirsin bizim siteden bi abi yaptı araştırırsan bulursun

Allah kaza bela vermesin..
GUle gule kullan..
Keske o aparatı taktırmasaydın.
Gom dibe gitsin. Polis cevirirsede takacak yer goster takayım dersin benim gibi onlarda susar :)

Bu arada dip not :

Sakın halis in arkasından gitme :bounce:

Karenajların asfalt görmesin inşallah :)

Bugün benim bir arkadaşım da 2 saat önce aynı renkte, 2006 model 10.000 km de 600rr aldı. Aynı gün aynı motorlara kavuştunuz.. Güzel tesadüf :)

Hayırlı olsun, allah kaza bela göstermesin. Darısı benim başıma.

rr ın en sevdiğim kasası gercekten temiz sanslısın pek kolay bulunmuyor böyle temiz makina resimden gördüğüm kadarıyla

plakalıklara baktım, ebayde çeşit çok ama hepsi küçük küçük plakalar, bizim polislerin gözleri görmesi için 76 punto ile yazılması lazım. plakayı çok lastiğe yakın takmak istemiyorum. tümsek,kassis oldumu çarpacağından korkarım.
egzosa bağlamayı düşüyorum. kelepçenin olduğu bölüme kaynak attırabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar