2 sene bekledim yeni motorumu aldım.600RR

Allah herkeze nasip etsin. Önceden kawasaki er6n vardı. 2 sene önce sattım. Alacaktım alamadım malum kriz...
Geçen hafta kafaya koydum ve tanıdıklarım vasıtasıyla yeni kızımın sahibi oldum.
Trafiğe çıkış 2007. ruhsatta model 2007 yazıyor. henüz 7800 km. Çelik fren hortumları, puig siyah cam, leo vinci karbon egzos, elcikler, sehpa kaldırma vidaları, 6000k xenon far, lastikler bir sezon daha gider. Lastik dişleri aslında iyi ama kauçuk özelliğini kaybetmiş.

Trafiğe çıktığım ilk gün şansıma polis çevirdi ve plaka dert oldu. Hiç gözükmüyor diye bu yüzden sanayide demir kestirdim. Plaka için. Çok güzel oldu denmez ama bundan iyisi can sağlığı her dakka ceza yemekdense daha iyi oluyor. Demirleri siyaha boyayıcam. umarım rüzgar sıkıntı yapmaz plaka dışa doğru durmuyor çünkü.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun. beklediğine değmiş. şahsen bu söz benim için geçerli değil :) motorsuzluğa en fazla 2 ay dayanabildim.

bence plaka, uzun ve kalın demirleri çok kaba gözüküyor. bu duruma el atmalısın. :cat:

hayırlı uğurlu olsun.....

kazasız belasız kullanman dileğiyle

hayırlı olsun güzel günlerde kullan motor süper be abi ben burdayım diyor yani...eee nede olsa benimkinin abisi egzozlarda aynı marka:p
nazar değmesin

Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız keyif dolu sürüşler dilerim :cat:

(Başlığı taziye tebrik ve kutlamalara taşıdım)

yaavruya bak yaa hay maaşallahhh :) asılırgibi oldu bu da yaw :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar