- Konu Yazar
Selamlar. Motosikletimi değiştirdim bir kaç hafta önce. Eskisini bilenleriniz vardır boyayıp kişiselleştirmiş ve severek kullanmıştım. Şimdi de yine motosikletimi kişiselleştirmek için bir kaç düzenleme yapacağım. Zamanla onları da paylaşırım. Şimdilik Mat siyah Cast Folyo üzerine Turuncu çift çizgi çektirerek ve koltuk döşemelerimi de buna uydurarak bir konsept uygulamak istiyorum. Genel fikir vermesi için absürd bir örnek belki ama şu şekilde;
Bu işin maliyeti aslıdna oldukça düşük fakat son zamanlarda revaçta olan bir hadise olduğundan uçuk fiyatlar isteyebiliyorlar. Tabelacı bir abim malzemeyi bulur getirir parçaları da sökersen beraber hallederiz dedi. Telefonla aradığım yerler genelde top olarak satmak istiyor. Bildiğiniz 2 m2 alabileceğim bir yer varmıdır bu folyoları. (Normal tabelacı folyosu olmazmış. Cast folyo olacak)
Bu arada motosikletim alttaki model.
Bu işin maliyeti aslıdna oldukça düşük fakat son zamanlarda revaçta olan bir hadise olduğundan uçuk fiyatlar isteyebiliyorlar. Tabelacı bir abim malzemeyi bulur getirir parçaları da sökersen beraber hallederiz dedi. Telefonla aradığım yerler genelde top olarak satmak istiyor. Bildiğiniz 2 m2 alabileceğim bir yer varmıdır bu folyoları. (Normal tabelacı folyosu olmazmış. Cast folyo olacak)
Bu arada motosikletim alttaki model.