2. Kazamıda yaptım :( Yayaya çarptım...

çok geçmiş olsun dostum....üzdün bizi şimdi be...Allah korumuş yine...

Sevgili Carcharoth, Geçmiş olsun. biraz yara bere ve biraz maddi hasarla kurtulmuş olmak bile bu yollarda,bu şartlarda kazanç sayılır.
Yaralar iyileşir. para oldukca onarım yapılır, yeterki yaşam devam etsin.Bir abi ve 35 yıllık motor sürücüsü olarak senin nezdinde buraları okuyacak tüm arkadaşlara..
Yollarda sizin haricinizde tüm sürücü ve yayaları;

Kör...........görmez
Sağır .......duymaz
Aptal.........Ne yapacağı belli olmaz

Diye düşünüp sadece kendi yeteneklerimizle durumu kurtaramayacağımızı bilirsek kaza oranaları biraz daha düşer.

Tüm arkadaşlara keyifli sürüşler ..

geçmiş olsun arkadaşım. ucuz atlatmışsın.korumalarında görevinde oldukça başarılı olmuş.

fakat trafik ışıklarına 90 km ile yaklaşman biraz fazla gibi. şehir içi olsun veya olmasın kavşaklarda, trafik ışıklarında ve yolumuza baglanan yan yolların oldugu yerlerde hız kesmek gerekir. diye düşünüyorum...:rendeer:

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun gülermisin ağlarmısın sanki fıkra gibi ders kitaplarına kapak olacak türden bişey anlattığın allah tekrarını göstermesin

o şarap şişesini adamın biryerlerine monte etmek lazım aslında ama neyse...........

gerçektende çok ucuz atlatmışsınz o adam ölseydi bir ömür boyu vicdan azabı çekicektiniz. sizde de birşey olmaması sevindirici motor için üzülmenize gerek yok yapılır çok şükür sağlığınız yerinde

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Sen de bişey yok ya gerisi önemli değil.yaya da sağlammış zaten :)

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun. :cat:

Yanılıyorsun sinyal ucuz değil 1 sinyal 100 YTL falandı (hatta daha fazla belki) :) Çünkü 600F ve 600RR ile aynı sinyal kullanıyor Honda. Çin malı bir sinyal ayarlayacaksın artık. Grenajı yaptırma, bu motorlar zırt pırt düşüyor zaten sürekli de grenaj gidiyor, gerek yok hiç.

Maşa önemli ve en çok da o tutar sanki.

Tekrar geçmiş olsun. Neyse ki sende bir şey yok.

Geçmiş olsun ya. Büyük şanssızlık. Hızını biraz düşürsen iyi olacak sanki arkadaşların da dediği gibi... :rendeer:

abı cok gecmıs oolsun ya cok uzuldum..
allahtan sende bısı yok..
herseyı bosverde masa kotu olmus..
o gercekten de cok pahalı..
bugunlerde bızde cok tehlıke atlatıoruz..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok çok gecmıs olsun ........................

geçmiş olsun.
okuyunca çok uzuldum, şansız bir olay enazından kötü birşey olmamış hafif atlatmışsın.
bizim millet yolda yurumesini bilmez pek böyle tipler çok,
karşıdan karşıya geçerken arkasını dönüpte geçenlermi dersin,
yavaşla diye bebek arabasını onune surup oyle karsıya geçenlermi dersin
herturlusu var kavşaklardan geçerken mutlaka yavaşlamak lazım...
tekrar geçmiş olsun çok şansız olmuş.

cana geleceğine mala gelsin. para olduktan sonra motor bir günde düzelir. şansın varmış fazla yaralanmamışsın. allah(c.c) beterinden korusun. geçmiş olsun.

Çooook geçmiş olsun,bunada şükür Allah muhafaza artık ölümlü ve yaralanmalı trafik kazaları taksirli suç sayılıyor cinayetle eşdeğer tutuluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar