2 kafadar 2 motosiklet ege & akdeniz ve iç anadolu turu

Iyi d ilekleriniz için tesekkurler arkadaşlar :) önümüzdeki sezon daha çok gezerdi inşallah allah omuz ve imkan verirse,

Bütçe 650 lira yakit. 600 lirada kişisel ohtiyaclar. Yemek otel konaklama ve ceza da buna dahil toplamda 1300 civarı harcadim ben

Şimdi biz gördüğümüz fotolara bakarak güzel diyeceğiz ama sizin gözünüzden bu güzellik kat be kat farklıdır. Maaşallah size.

Aslında o kadar çok fotoğraf varki hepsini buraya atmak zor olacagindan özet geçtik diyebilirim. Lakin şu bir gerçek keşke zaman ve imkanlarimiz biraz daha iyi olsaydida söyle iki ay kadar sindire sindire gezebikseydik :) 2016 da daha çok gezebiliriz umarım... hep birlikte nice kilometrelere...

tebrikler , çok güzel bir gezi olmuş.bende ramazan ayında eşimle böyle birşey düşünüyorum.
anlamadığım ceza ile alakalı plakalar kapalıymış zaten hiç durmasaydınız :)

bu sanal ortamdan gezileri takip ediyorum ve kendimde gezilere çıkıp paylaşıyorum,herkes motorla gezi yapıyor ama sizin gibi kaliteli geziler çok az tabi,gezilebilecek ve görülebilecek yerleri gömüş ve bizlerle paylaşmışsınız,sizlere çok teşekkürederim,trafik cezası da kötü olmuş hani,189-390 tl gibi rakamlarlada benzin alınıp daha çok yol yapıla bilirdi,bende sizin gibi daha önce motorumla radara girdim ve bende ceza ödedim,ama şimdilerde biraz daha dikkatli davranmaya çalşıyorum,inanın çok güzel bir gezi olmuş,emeğinize ve yüreğinize sağlık,eskişehirden selamlar... ( HAYAT GEZİNCE GÜZEL)

çok güzel gezmişiniz tebrik ediorum birşeyi dikkat ettim doğduğun mahallede komşuymuşuz meğer bir daha aydına gelicek olursanız tanışmak isterim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar