cb250r icinde tekrar satarken zorluk yasar miyim veya parcasini bulabilir miyim dusuncesi varÇok temiz ve bakımlı olması lazım MT-25'te kullanıcı profili önemli bana göre. CB250R bakabilirsiniz, o bütçeye uygun 2-3 yaşında, 10 bin - 20 bin km arası ilanlar var.
Bizim köfte turu ekibinde bir arkadaş MT25 ile 650cc motorlardan çok yakıyordu. 250cc motor 650cc motorlara yetişmek için yüksek devirlere çıkınca yakıyor haliyle.En son alınabilecek mt25'i ben sattım 2 sene önce. Günümüz kullanıcı profiline bakarsak kesinlikle alınmaz. 2016 kasa benim cb650f ile aynı yakıyor, sıkınca geçiyor bile.
Aşırı yıpranmazsa tekrar satışta sorun yaşayacağını zannetmem. Parça konusuna gelirsek de ekstrem bir parça olmadıkça gerekli parçaların çoğu serviste zaten oluyor.cb250r icinde tekrar satarken zorluk yasar miyim veya parcasini bulabilir miyim dusuncesi var
Ben olsam o paraya Duke 390 veya Dominar alırdımöncelikle merhabalar 200-225 lira civarında param var mt25 düşünüyorum 2016-2018 kasa olur büyük ihtimalle sizce alınır mı mt bu fiyata veya mt dışında başka bir tercihiniz var mı teşekkürler şimdiden