- Konu Yazar
Selamlar.
Yarın kısmetse SYM Fiddle 2 moturu 2. el olarak satın alacağım.
Şimdi izlemem gereken yol nedir?
Noterde temiz kağıdı falan isteniyor mu hala? Satıcıya söyleyeyim.
Ekstradan;
Ehliyet daha almadım. Alınca kullanmaya başlıyam.. Hatta eve getirme işinide sahibi bırakacak beni
Neyse;
Şimdi satışı yaptık noterde parayı verdim. Noter bi kağıt verecek galiba. O kağıt ile önce sigorta yapılacak, sonra ruhsatı üzerime almak için ehliyete mi gidilecek ?
Ben sadece yarın noter işini halledicem, daha sonra 2-3 gün sigortalardan fiyat almayı düşünüyorum. Noterin verdiği kağıdın geçerliliği ne kadar?
Bir sorun olmaz umarım.
Birde sigorta ve ruhsat için, motorun yanımda olması gerekiyor mu? Mağlum ehliyet yok motorla gidemem bu işleri halletmeye.
Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Yarın kısmetse SYM Fiddle 2 moturu 2. el olarak satın alacağım.
Şimdi izlemem gereken yol nedir?
Noterde temiz kağıdı falan isteniyor mu hala? Satıcıya söyleyeyim.
Ekstradan;
Ehliyet daha almadım. Alınca kullanmaya başlıyam.. Hatta eve getirme işinide sahibi bırakacak beni
Neyse;
Şimdi satışı yaptık noterde parayı verdim. Noter bi kağıt verecek galiba. O kağıt ile önce sigorta yapılacak, sonra ruhsatı üzerime almak için ehliyete mi gidilecek ?
Ben sadece yarın noter işini halledicem, daha sonra 2-3 gün sigortalardan fiyat almayı düşünüyorum. Noterin verdiği kağıdın geçerliliği ne kadar?
Bir sorun olmaz umarım.
Birde sigorta ve ruhsat için, motorun yanımda olması gerekiyor mu? Mağlum ehliyet yok motorla gidemem bu işleri halletmeye.
Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.