2. El fiyatları

buldum. benim motora 56 bin tele diyor. hemen hemen aynı sahibinden piyasasıyla

Motosikleti
D400
O satanları tek tek kuyutuda kıstırıp...

dövecen hepsini sallandıracaksın bunları.

5 yıl önce 9 a aldıysan enflasyonu boşverip 6 dan satmak lazım.

sıfırı 27 olmus ns200'ün kimi ilgilendirir, 9dan aldın sonucta :D

sanki ekmeği para yerine bajaj ile alıyor it köpekler :queen:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Açıkçası benim motoru bu fiyattan almak isteyen bir armut bulursam arkama bile bakmam hemen satışını veririm, hatta kask hediye ederim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
kasko yaptırıp motora kibrit çak :D

Bu kadar eski motorları kasko yapmıyorlar sanırım. Eğer kasko yaparlarsa gidonu bile kilitlemeden sokağın ortasına bırakırım. Sabah uyandığımda motor çalınmamışsa "tüh ulan gene çalınmamış" diye hayıflanırım.

Motosikleti
D400
Bu kadar eski motorları kasko yapmıyorlar sanırım. Eğer kasko yaparlarsa gidonu bile kilitlemeden sokağın ortasına bırakırım. Sabah uyandığımda motor çalınmamışsa "tüh ulan gene çalınmamış" diye hayıflanırım.

birkac üye yazmıştı zamanında, kaskonun calınma durumu için belli saatler belirlediği, kilit, branda, kapalı garaj gibi şeyleri şart koyduguu söylemişlerdi. ne kadar doğru bilmem

o iş kolay. sen kaskoyu yaptırınca kameraların görmediği biyere çek motoru. ben alır saklarım :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
birkac üye yazmıştı zamanında, kaskonun calınma durumu için belli saatler belirlediği, kilit, branda, kapalı garaj gibi şeyleri şart koyduguu söylemişlerdi. ne kadar doğru bilmem

İlk motoruma kasko için Allianz ile görüştüğümde evet kapalı otopark şartı koşmuşlardı. Motor da Rks Titanic 150 S'ti, 4500 TL'ye almıştım, 1500 TL gibi bir yıllık kasko bedeli çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Çaldırsam daha karlıydı neredeyse.

Motosikleti
D400
kapalı otoparktan kilitli brandalı motoru calıyorsa zaten kasmaya gerek yok afiyet olsun :D

2007 model honda shadow vt750 nin kasko değeri 23000 tl sarı sitede adam 80 bin istiyor... el insaf...

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
İlk motoruma kasko için Allianz ile görüştüğümde evet kapalı otopark şartı koşmuşlardı. Motor da Rks Titanic 150 S'ti, 4500 TL'ye almıştım, 1500 TL gibi bir yıllık kasko bedeli çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Çaldırsam daha karlıydı neredeyse.

Bende şu anda muafiyetsiz şartsız şurtsuz full Allianz kasko var. Sanırım biraz kısmet meselesi. Dönem dönem şartlar çok değişebiliyor...

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Benim motorun da rayiç bedeli 48.360₺ görünüyor. USD bazda bana maliyetinden fazla, ben de satarım bu fiyata vallahi. Ama boşuna masraf olur; yerine bir şey koymak için en az bir o kadar daha harcamam gerekir. Hiç o topa girmem, memnunum, posası çıkana kadar kullanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar