- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar şuan aşırı sinir doluyum malum siteye giriyorum dedim madem öğrenciyim dedim cup motor alıyım eyvallah cup motorda nereye gidiyim diye düşündüm tabiki honda innova 125 i düşündüm fakat fiyatlarına baktıgım zaman dudaklarım uçukladı aklım gidiyordu adam 2012 de 3,500 0 aldıgı motoru 2 sene 5 bin km kullandı diye 7 milyar fiyat çekiyor abi 7 milyara cbr var verebilecek olsam cbr alırım zaten sen 4 vites bi cup motora bu kadar fiyat çekersin anlamam he tamam honda kalitesi tamam az yakıyor ama abi fazla be tamam illa yeni almayalım innova her türlü sağlam şöyle 2006-2009 bakayım eyvallah 2006 40 bin den fazla kullanılmış motor 3500 lira yani ne bu fiyatlar insanın aklı fikri almıyor innova üretimden kalkınca fırsatcılar doldu piyasaya neyse bu tek innova için değil r25 içinde geçerli piyasaya baktım 14,500 alan motoru 2-3 bin kullanıp lastik takip 16,500 satan var ne var ekstra peki ekstra ne var abi lastik taktik pirelli rosso 2 yani bumu 2 milyar farkettiren ? Ben gidip 2.el o kadar para verecek olsam gidip 0 makine alırım o paralara neyse arkadaşlar konu size saçma gelebilir ama artık tutamaz oldum içimde sinirlerim bozuldu artık bu fiyatlar inanın artık pes ettirdi.
İyi Forumlar tekeriniz düz bassın.
İyi Forumlar tekeriniz düz bassın.