2. Dünya Savaşı Motosikletleri

2. Dünya Savaşı ile ilgili konuların tartışıldığı forum ww2talk.com sitesi üyeleri, rastladığımız bir konuda 2. Dünya Savaşında yer almış motosikletlerin fotoğraflarını toplamışlar.

Diger fotoğraflar için tıklayınız.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• HU033718.jpg
    HU033718.jpg
    20.8 KB · Görüntüleme: 17,180
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bend böle eskileri araştırıyorum lütfen birazdaha döküman sağlayalım lütfen arkadaşlar birazdaha kaynak gösterimi tercihen savaş resimleri ve yazıları milleti farketmez alman ingiliz...ben bikeresinde int de denk geldim alman piyadelerinin sırtında bisikletler vardı ve çevre ülkelerin bazılarına bisikletle gitmişlerdi bisikletlerin markaları bile vardı ama geçmiş gün ahh keşke o sayfayı yine bulabilsem nasıl bulduğumuda hatırlamıyorum nese ii çalışmalar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
nasıl bir tutku ki bak adamlar savaşın ortasında bile motosiklet kullanıyolar , geziler organizasyonlar düzenliyolar , işte gerçek motorculuk :p

arkadaşlar bend böle eskileri araştırıyorum lütfen birazdaha döküman sağlayalım lütfen arkadaşlar birazdaha kaynak gösterimi tercihen savaş resimleri ve yazıları milleti farketmez alman ingiliz...ben bikeresinde int de denk geldim alman piyadelerinin sırtında bisikletler vardı ve çevre ülkelerin bazılarına bisikletle gitmişlerdi bisikletlerin markaları bile vardı ama geçmiş gün ahh keşke o sayfayı yine bulabilsem nasıl bulduğumuda hatırlamıyorum nese ii çalışmalar...

arkadaşım motorunu almışsın hayırlı olsun :rendeer:
ben 2 dünya savaşına cok meraklıyım bırde nazı fılımlerıne gecenlerde bır belgesel izledım savaş gercekten acı bır durum o yıllardaki insanların ne sucu varmış yazık ama her fılımde belgeselde motosıkletlere hayranlıkla baktım ve motosıklet gercekten savaşta bıle olsa önemli bir arac

bu motorları gorunce motosiklet sevgisini biraz daha benimsedim baksanızya nasıl bakıyorlar motorlara.

Arkadarşlar büyük babamda da varmış 2.dünya savaşı motoru markası bsa dedi
o günden sonra bsa yı araştırmaya başladım zamanın en iyi bmw si diyebilirim
rus yapımı galiba

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:06 ----------

ÇOK SAĞLAM BİR MOTOR Yapıyor adamlar resmen teknolojiyi 2000 li yıılara göre düşünrek yapmış gibi 1970 modelinde disk vardı galiba ama olmayabilrde !!

BSA ingiliz markasıdır, şimdilerde hindistanda royal enfield olarak devam ediyor sanırsam, rusların 2.dünya savaşı sırasında almanlardan arakladıkları tekonoloji ile ürettikleri ural marka motosikletlerin üretimi devam ediyor ,şu andaki ural retro solo modeli o dönemdeki ( r 50 ile başlayan sanırım) boxer motorlu bmw lerle aynıdır.Keşke türkiyeye gelseler,meraklıları için www.ural.com

BEnim motosiklletime benziyor. Oldscholl akımı burdan çıkmıştı :)

ne varsa eskilerde var dermişim :)

Bizimki de kuveyt savaşı motosikletiymiş o zaman..

Öyle, düzgün durmayı bilmiyoruz. Derdimiz gözümüz hep başkasının sahip olduklarını almakta..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar