2 Bira 60 Lira...

Abicim anladığım kadarıyla gittiğin yer pavyon,eğlence sektöründe yılların işletmecisi olaraktan pavyon haricinde en lüks mekanda bile böyle bi hesap ödemen mümkün değil günümüz şartlarında,keşke arıza çıkarsaydınn,düzeltirlerdi başka masanın hesabını size takmış olabilirler,hı bide bu olay cumartesi olduysa,söz konusu mekanda yoğunsa,bazı kafeler oturma parası alıyolarr ,yani işletmeci herşeyi yapmış olabilirr:)

:cat: iso doğru söylüyo... birde mekan nerede ver sen mekan ismini yada muhitini söyleyeyim neden o kadar kayme tuttuğun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eh artık uzunca bir süre bira içmessin:p60 ytl ha gitti bi depo benzin:queen:

geçmiş olsun artık 6 ay falan bira içmesin acısını çıkarmışsın gerçekten çok para herifler esnaf deyil fırsatçılık yapmış bidaha gitmezsin onlar kayıbeder bu işler büyle kısa yoldan zengin olacaklarını sanıyorlar neyse sana geçmiş olsun tekrar .

:pReına'da bira 10 ytl...

Sortıede 35 gaymeye girersin..tek bira içinde...:pson hatırladığım...

Bir gece Sortıe'ye girmek istedim...kapıdaki arkadaş huylandı...gece alemlerindne olmadığım belli tabi...kılık kıyafet hareketler ofsayt...asil bir burjuva olamaıyoz anasını satayım...neyse bana dediki abi silahı emanete bırakırmısın...arkadaşım silah yok yanımda dedim...sonra demezmi abi uygulama varmı...gece asayiş kontrol varsa müdürümüzle konuş lütfen müşteriler rahatsız olmasın...beni sivil polis sandı...giriş ücretide almadılar iyimi...buyur abi diye ikramı eksik etmedi bir garson arkadaş özellikle beni takiple görevlendirildi...:ppeşimden ayrılmadı...

Bir gece Sortıe'ye girmek istedim...kapıdaki arkadaş huylandı...gece alemlerindne olmadığım belli tabi...kılık kıyafet hareketler ofsayt...asil bir burjuva olamaıyoz anasını satayım...neyse bana dediki abi silahı emanete bırakırmısın...arkadaşım silah yok yanımda dedim...sonra demezmi abi uygulama varmı...gece asayiş kontrol varsa müdürümüzle konuş lütfen müşteriler rahatsız olmasın...beni sivil polis sandı...giriş ücretide almadılar iyimi...buyur abi diye ikramı eksik etmedi bir garson arkadaş özellikle beni takiple görevlendirildi...:ppeşimden ayrılmadı...

way çakal way gece alemlerinde sürtüyon he :queen::queen: , hem sendeki o kalıbı kim görse aynı şeyi düşünür :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İçelim yaw içelim çoşalım:queen::queen::queen:Hayat boş bin motoruna çoşşşş:queen::queen::queen:

Çoğu yerde giriş + içecek = 30 YTL gibi tarifeler olur.

Demek buna benzer bir bindirme olmuş. Ne diyelim geçmiş olsun :)

Tanımadığınız yerlerde içmeyiniz... :p

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Mete abi ile girmek lazım her yere bende diyorum Honda da nasıl ındırım falan yaptırıyo artık mete abi yı ne görevlisi sanıyorlarsa :queen:

Hiltonda 33 cl bira 10 ytl,KayaRamada 10 ytl,Radison 10 ytl vs vs vs.
Daha dün Kayseri Hiltonda 5 biraya 50 ytl ödedim,1 tabak Kayseri mantısı ise 16 ytl :queen:

hehe valla açıkcasın (kazık) cümlesi ayıp olur bıraz fazla almışlar:) ben taksimde yaşıorum en kral barda bira 15liradan fazla değil:)

Günah günah. Günah işlerseniz işte böyle çarpar zebaniler adamı:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

way çakal way gece alemlerinde sürtüyon he :queen::queen: , hem sendeki o kalıbı kim görse aynı şeyi düşünür :p

yok kanka ben gece işlerini sevmem inan...sırf bekçiliği bu yüzden bıraktım...kim var burda eski bekcilerden ...babaçi ve ben..:p

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Mete abi ile girmek lazım her yere bende diyorum Honda da nasıl ındırım falan yaptırıyo artık mete abi yı ne görevlisi sanıyorlarsa :queen:

kanka sen buralarda nerdesin...buluşalım bi yerlerde Düzceye geldiğimizdede sne bizi gezdir...:p

sayın abim günahtan korumaya çalışıyorum sizi :D
hem paran cebinde kalsın koy benzin gez nebilim krom aksesuar al :D

sayın abim günahtan korumaya çalışıyorum sizi :D
hem paran cebinde kalsın koy benzin gez nebilim krom aksesuar al :D

arkadaşım sen konjonktürsüz nası geçcen sıratdan onu düşün...:p

sırat derken Srad 750 değil he...bizim tahtalı köprü...:p

ben nadiren içerim...bi kere kafamda Efes şişesi kırdılardı o günden beri uzağım içkiye...harbi sağlam kafa varmış...kanamadı ama kırıldı ..:p

hadi len , yeme beni :cherry:

http://www.youtube.com/watch?v=uZ6q-1U2Y_s&feature=related

Bizim şarkımız olsunmu ganga...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar