Burada 2 bira yaklaşık 1.5 ytlBir bara gitsen en fazla 2 bira 4 ytl... 60 ytl verdik desek kişi başı 15 bira içebiliriz burada
![]()
Abicim anladığım kadarıyla gittiğin yer pavyon,eğlence sektöründe yılların işletmecisi olaraktan pavyon haricinde en lüks mekanda bile böyle bi hesap ödemen mümkün değil günümüz şartlarında,keşke arıza çıkarsaydınn,düzeltirlerdi başka masanın hesabını size takmış olabilirler,hı bide bu olay cumartesi olduysa,söz konusu mekanda yoğunsa,bazı kafeler oturma parası alıyolarr ,yani işletmeci herşeyi yapmış olabilirr![]()
yanına arkadas arıyon galiba![]()
Burada 2 bira yaklaşık 1.5 ytlBir bara gitsen en fazla 2 bira 4 ytl... 60 ytl verdik desek kişi başı 15 bira içebiliriz burada
![]()
yaza orda kalsan biz odessia'da olcaz en az 1 haftalığına .Valla sıkıldım buralarda gelin misafirim olun![]()
1bucuk sene önce alkolun bokunu çıkardıktan sonra tövbe ettim,şimdi bi yararını daha gördüm :queen:, ama gelirsem yeni favorim ice tea , ondan içerizValla pavyon fılan değildi
Valla dostum mersine yolun düşerse biralar kurbanın olsun
Zıbarana kadar içiriyim seni ama bardan değil bakkaldan alacaz biraları :queen:
yaza orda kalsan biz odessia'da olcaz en az 1 haftalığına .
1bucuk sene önce alkolun bokunu çıkardıktan sonra tövbe ettim,şimdi bi yararını daha gördüm :queen:, ama gelirsem yeni favorim ice tea , ondan içeriz![]()
yaza orda kalsan biz odessia'da olcaz en az 1 haftalığına .
1bucuk sene önce alkolun bokunu çıkardıktan sonra tövbe ettim,şimdi bi yararını daha gördüm :queen:, ama gelirsem yeni favorim ice tea , ondan içeriz![]()
Cumartesi bi eylenelim dedik neyse gittik Bara (isim yok) 1 saat kaldık 2 bira içtik 1+1... Ödediğimiz hesap 60 lira..Bu kazık değilmidir sizce :silent:
60 liraya benim 3 yıldaki bira ihtiyacımı karşılardı![]()
Arkadaşımız haklı, Ukrayna'da bira çok ucuz.2001 yılında Odesa'da bulunan abim biranın bardağının 12,5 YKr olduğunu söylemişti.
Valla ben Izmırde Broadway dıye bı yere gıtmıstım ( Dayım sagolsun) orda bir bira 120 ytl dı galıba viski 1000 ytl sampanya 800 ytl di gozlerıme ınanamamıstımGozlerıme ınanamadıgım sey sadece o degıldı tabı
![]()
![]()
![]()
![]()
Valla sıkıldım buralarda gelin misafirim olun![]()