2 Bira 60 Lira...

Cumartesi bi eylenelim dedik neyse gittik Bara (isim yok) 1 saat kaldık 2 bira içtik 1+1... Ödediğimiz hesap 60 lira..Bu kazık değilmidir sizce :silent:
60 liraya benim 3 yıldaki bira ihtiyacımı karşılardı :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olur böyle şeyler, dünya hali.. :)

hayırdır pavyonvari bir yere mi gittiniz? normal bir yerde arıza çıkarmadıysanız öyle bir hesap gelme olasılığı yok gibi de.. yoksa 6 yerine 60 mı görüp ödediniz ki?

:) bunları takma.. bazen böyle şeyler de olmalı. kırk ytl ye viski içsen dah iyiydi ama..

Burada 2 bira yaklaşık 1.5 ytl :p Bir bara gitsen en fazla 2 bira 4 ytl... 60 ytl verdik desek kişi başı 15 bira içebiliriz burada :p

görkem arkadaş ukraynada yer var mı :)

Çok vermişin yaw:cyclopsanGerçi ben bira içmem içki de içmem fiyatını da bilmem ama cidden çok.

Abicim anladığım kadarıyla gittiğin yer pavyon,eğlence sektöründe yılların işletmecisi olaraktan pavyon haricinde en lüks mekanda bile böyle bi hesap ödemen mümkün değil günümüz şartlarında,keşke arıza çıkarsaydınn,düzeltirlerdi başka masanın hesabını size takmış olabilirler,hı bide bu olay cumartesi olduysa,söz konusu mekanda yoğunsa,bazı kafeler oturma parası alıyolarr ,yani işletmeci herşeyi yapmış olabilirr:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
gerçekten kazıklanmışsın sen ya:) biz geçen hafta 5 kişi 3'er bira içtik . yanında biraz da zıkkımlandık:mrgreen: ama 57 ytl ödedik . gerçi gittiğin mekanı bilmiyorum ama çok lüks mekanlarda bile bu tür tarife uygulamazlar. yemişler sizi :) içkiyi bırakın evladımm . günah :mrgreen:

Abicim anladığım kadarıyla gittiğin yer pavyon,eğlence sektöründe yılların işletmecisi olaraktan pavyon haricinde en lüks mekanda bile böyle bi hesap ödemen mümkün değil günümüz şartlarında,keşke arıza çıkarsaydınn,düzeltirlerdi başka masanın hesabını size takmış olabilirler,hı bide bu olay cumartesi olduysa,söz konusu mekanda yoğunsa,bazı kafeler oturma parası alıyolarr ,yani işletmeci herşeyi yapmış olabilirr:)

Valla pavyon fılan değildi:)
Mersinde Antik bar alper filan vardı fazla tanımasamda güzel birisi diyorlar Ama ben beğenmedim şahsen....Tıklım tıklımdı açımızda konser alanını fazla göremiyordu zaten Önümzde duvar vardı:mrgreen: girdiğimiz gibi çıktık...hiç bişey anlamadım..:)

yanına arkadas arıyon galiba :):):):p

Valla dostum mersine yolun düşerse biralar kurbanın olsun :p
Zıbarana kadar içiriyim seni ama bardan değil bakkaldan alacaz biraları :queen:

Son düzenleme:
Ülkümüz:Abicim sen özel geceye gitmişsinn,o tarife sadece o gece için geçerlidir ,normall

Burada 2 bira yaklaşık 1.5 ytl :p Bir bara gitsen en fazla 2 bira 4 ytl... 60 ytl verdik desek kişi başı 15 bira içebiliriz burada :p

Arkadaşımız haklı, Ukrayna'da bira çok ucuz.2001 yılında Odesa'da bulunan abim biranın bardağının 12,5 YKr olduğunu söylemişti.

Valla sıkıldım buralarda gelin misafirim olun :p
yaza orda kalsan biz odessia'da olcaz en az 1 haftalığına .
Valla pavyon fılan değildi:)

Valla dostum mersine yolun düşerse biralar kurbanın olsun :p
Zıbarana kadar içiriyim seni ama bardan değil bakkaldan alacaz biraları :queen:
1bucuk sene önce alkolun bokunu çıkardıktan sonra tövbe ettim,şimdi bi yararını daha gördüm :queen:, ama gelirsem yeni favorim ice tea , ondan içeriz :)

1bucuk sene önce alkolun bokunu çıkardıktan sonra tövbe ettim,şimdi bi yararını daha gördüm :queen:, ama gelirsem yeni favorim ice tea , ondan içeriz :)

en güzelini yapmışsın ama daha bu genç yaşta bi bakıma kötü olmuş ilaç için içiceksin olm niyete bağlı :p:p:queen::queen:

ice tea mı :p hayy 25 inin:queen:

Valla ben Izmırde Broadway dıye bı yere gıtmıstım ( Dayım sagolsun) orda bir bira 120 ytl dı galıba viski 1000 ytl sampanya 800 ytl di gozlerıme ınanamamıstım :) Gozlerıme ınanamadıgım sey sadece o degıldı tabı :) :p :p :p

Cumartesi bi eylenelim dedik neyse gittik Bara (isim yok) 1 saat kaldık 2 bira içtik 1+1... Ödediğimiz hesap 60 lira..Bu kazık değilmidir sizce :silent:
60 liraya benim 3 yıldaki bira ihtiyacımı karşılardı :)

Evet:queen: baya eğlendirmişler sizi :) yahu gitiğin adım bastığın yerleri araştırmadan ne diye gidiyorsun? ayrıca o 60 ytl. boşuna değil, kesin striptease vardı yada canlı performans her neyse :) Otur evinde yada git sahile mehtaba karşı iç yada evde türk sanat müziği eşliğinde aç Rakını getir Peynirini Kavununu Haydariyi :) Topla dostlarını, bundan daha güzel eğlencemi olur?

Arkadaşımız haklı, Ukrayna'da bira çok ucuz.2001 yılında Odesa'da bulunan abim biranın bardağının 12,5 YKr olduğunu söylemişti.

Oranın Şarabı meşhur, ne diye Birayı ordan alıyorsunuz :p Halis Muhlis Efes Pilsen dururkene cik cik cik.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Valla ben Izmırde Broadway dıye bı yere gıtmıstım ( Dayım sagolsun) orda bir bira 120 ytl dı galıba viski 1000 ytl sampanya 800 ytl di gozlerıme ınanamamıstım :) Gozlerıme ınanamadıgım sey sadece o degıldı tabı :) :p :p :p

acaba nedir nedir..:silent::silent::queen:

Valla sıkıldım buralarda gelin misafirim olun :p

bizim moldovalı tarzan söylemişti onlar misafir perverdir diye bakalım motorumuzun deposunu fullemeye yetecek kadar zengin olursak ayt den ucar geliriz..:p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar