2 Aşkımla Ege sahilleri gezisi yaptık.

ne güzel ya hafta sonu çıkıp gezebilecek onlarca mekan var hepsi de 1 2 saatlik mesafede gibi duruyor...bizde burdan takip ediyoruz...
tebrik ederim....devamını bekleriz efem....

alper abi o fotografla bitirdin gene :)

kaptanpoyraz abi güzel gezmişsin beni tanıyorsunn demii....görüşmekk üzere....:).....saygılar selamlar...

ne güzel ya hafta sonu çıkıp gezebilecek onlarca mekan var hepsi de 1 2 saatlik mesafede gibi duruyor...bizde burdan takip ediyoruz...
tebrik ederim....devamını bekleriz efem....

alper abi o fotografla bitirdin gene :)

Evet erginbay kardeşim. Bulunduğumuz yöre itibarıyla çok şanslı bir konumda olduğumuzu biliyorum. Ama yine de gezmek demek ille de denizi olan veya sahil yörelerine gitmek değildir. Eminim ki Türkiyedeki herkesin 1-2 saatlik mesafede gidip gezebileceği harika güzel yerler mutlaka vardır.

kaptanpoyraz abi güzel gezmişsin beni tanıyorsunn demii....görüşmekk üzere....:).....saygılar selamlar...

kumita45; Sanırım sen Davut'sun. Avatarındaki resim küçük olduğundan belli olmuyor. Tesadüf aynı zamanda aynı motordan almışız. Geçen gün babanla epeyce senden konuştuk. Ahmetliye geldiğinde uğra da görüşelim. Ayrıca aklında olsun bende motorum için arka çanta ve aparat arıyorum. Denk gelirse babana bir haber uçur o beni bulur. Görüşmek üzere...

Yusuf abi güzel bir gezi olmuş hakikaten...valla yerinde dyramıyosun hiç haa..:wiinkk::wiinkk:
ben de motorumu yarın servise sokucam kısmetse..bakalım manisa orduya mı yoksa yükselişe mi götüreyim diye düşünüyorum kara kara..:silent::silent:
bu arada bende safranboluya gitmeyi planlıyorumm..dimi hedowich:wiinkk::wiinkk:
eğer tabi bir iş değişikliği olmazsa..bugün inciraltındaki crowne plaza ya çağırdılar iş görüşmesi için..güzel olanakları var...izmirin her tarafından servisi felan var..o gökdelende çalışıcak mışım otel kısmında..sen biliyosun orayı ve oraları...:wiinkk::wiinkk:nasıl ortamı var_?
bakalım ücret konusunu kouşmadık daha..2 soora felan bi daha arıcaklarmış beni..o zaman herşey belli olcak galiba..
bu arada motoru iyi ordan uçurumdan aşağıya düşürmemişsiniz...:queen::queen:
alper abi sende motoru aynı yere koymuşsun...er-5 ciler yeri haa..bende cbf ciler yeri keşfetmezsem insan evladı dğilim...:p:p:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Özgürcüğüm ne yapayım yaaa. 40 yıl yerimizde durdukta ne oldu sanki. Baktım nasıl olsa öyle de yok böyle de. Baksana ne güzel işte siz daha bu yaşınızda bizim kırkımızda sonra yapabildiklerimizi yapabiliyorsunuz.
İş konusunda da Allah şansını açık etsin. Crowne Plaza çok süper bir yer. Orada kalmak nasip oldu bana ve oradaki kaliteyi hiçbir 5* otelde görmedim. İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olur.

Selamlar abicim.Yengemin ve senin eline ayagına saglık ne güzel yerleri gezmişsiniz öyle.Ege tarafını motosiklet ile gezmek benim içim de bir ukte kaldı umarım bir gün bende gezebilirim :) Mutlulugunuzun daimi olması dilegi ile...

ewet abii benn davut ahmetliye gelincee görüşürüzz bu arada yeni lastikk aldım motora...(metzeler)

Selamlar abicim.Yengemin ve senin eline ayagına saglık ne güzel yerleri gezmişsiniz öyle.Ege tarafını motosiklet ile gezmek benim içim de bir ukte kaldı umarım bir gün bende gezebilirim :) Mutlulugunuzun daimi olması dilegi ile...

Merak etme JaNTi, sende bol bol gezersin. Bak biz kırkından sonra gezmeye başladık. Seninde önünde çoook uzun zaman var daha :)

abı gercekten mutıs olmus gezılerının devamını dılerım ınsallah esınızlede bır omur boyu mutlu olursunuz bırbırınıze cok yakısıyorsunuz

abı gercekten mutıs olmus gezılerının devamını dılerım ınsallah esınızlede bır omur boyu mutlu olursunuz bırbırınıze cok yakısıyorsunuz

Teşekkürler kardeşim. Allah herkesin gönlüne göre versin.

yemin ederim ki günlük hayatta 1-2 kere kawasaki er-5 konusu açılmıştı aklıma 2 defa alp_tunay gelmişti :) garip bişi

Eeee demek ki boşuna böyle düşünmemişim :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Eee .....Motoru değiştirirsem noolcak?......

Teşekkür ederim....Akıllarda yer etmek çok güzel bişeymiş....:::utangac:::blushani::blushani::thanks:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah,
her iki aşkınızdan da ayırmaz inşallah.

Teşekkürler....

işte hayat bu abicim... 2 eş daha ne isteyebilirsin ki... Allah herkesi senin tattıgın o zevki yasatmayı nasip eylesin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar