- Konu Yazar
Eşim, motosikletim ve Ben bu hafta sonu 2 günlük bir geziye çıktık. Evden çıkarken hiçbir programımız ve planımız yoktu. Yol ve levhalar bizi nereye götürürse oraya gaz çevirdik.
İlk durağımız Seferihisar Sığacık.
İşte iki aşkım. Eşim ve Motosikletim.
Resimlerin devamı
Ne olur ne olmaz ben denize girmeden önlemimi alayımda
Birinci günün sonunda Hem mola vermek hemde dinlenmek için Gümüldür de bir otele yerleştik.
İkinci gün gezimize kaldığımız yerden devam ettik ve yolumuzun üzerinde harika manzaralarla karşılaştık.
Bir baktık ki yolumuz Şirince'ye düşmüş. İşte Şirince resimleri.
SELÇUK KALESİ
Torbalı - Kemalpaşa arasındaki KARABEL Dağ geçidinde bir mola.
Kemalpaşa YİĞİTLER'de ulu çınar ağaçlarının gölgesinde yemyeşil bir çay bahçesi.
Bu plansız programsız gezimizin neticesinde aşağıdaki haritada işaretlediğim bir yol güzergahı ortaya çıktı.
Çok zevk aldığımız ve tadı damağımızda kalan bir geziydi. Sizlerle paylaşmak istedim.
İlk durağımız Seferihisar Sığacık.
İşte iki aşkım. Eşim ve Motosikletim.
Resimlerin devamı
Ne olur ne olmaz ben denize girmeden önlemimi alayımda
Birinci günün sonunda Hem mola vermek hemde dinlenmek için Gümüldür de bir otele yerleştik.
İkinci gün gezimize kaldığımız yerden devam ettik ve yolumuzun üzerinde harika manzaralarla karşılaştık.
Bir baktık ki yolumuz Şirince'ye düşmüş. İşte Şirince resimleri.
SELÇUK KALESİ
Torbalı - Kemalpaşa arasındaki KARABEL Dağ geçidinde bir mola.
Kemalpaşa YİĞİTLER'de ulu çınar ağaçlarının gölgesinde yemyeşil bir çay bahçesi.
Bu plansız programsız gezimizin neticesinde aşağıdaki haritada işaretlediğim bir yol güzergahı ortaya çıktı.
Çok zevk aldığımız ve tadı damağımızda kalan bir geziydi. Sizlerle paylaşmak istedim.