- Konu Yazar
İlker Salman'ın 2,5 yaşındaki oğlu için ACİL olarak AB Rh(-) kana ihtiyaç vardır. Maslak/Acıbadem Hastanesi.. İrtibat tel :0532 275 17 02
nesi var kimbilir...o minicik beden neyi çok gördü ki yeğenime acaba...
O minik beden kaldıarbilir mi anesteziyi...
O iğneler acıtmaz mı...
üşümez mi ameliyathane de...
Uyandığında oyuncakları annesi babası yanında olur mu...
2.5 yaşında ki yavru kendisine ne suçu olduğunu düşünür durur...
o minik beden kaldıarbilir mi anesteziyi...
o iğneler acıtmaz mı...
uyandığında oyuncakları annesi babası yanında olur mu...
2.5 yaşında ki yavru kendisine ne suçu olduğunu düşünür durur...
o minik beden kaldıarbilir mi anesteziyi...
o iğneler acıtmaz mı...
uyandığında oyuncakları annesi babası yanında olur mu...
2.5 yaşında ki yavru kendisine ne suçu olduğunu düşünür durur...[/QUOTE]
imzana gözüm takıldı, "gerçekler acıdır..."
mahvettin beni Metehan....bu yaz başında yeğenimi doğumunun 40. gününde toprağa verdim...40 günlük bir bebecik...el kadardı ya...o minicik yavru gözümün önünden gitmiyor..kobay yapmışlardı yavruyu!.o gün ameliyat masasından kalkamadı .....r:
son cümlemde anlam düşüklüğü olmuş...kendisinde hata arar ben ne yaptım bana bunları neden yapıyorlar diye düşünür demek istemiştim...o yaştaki çocuklar böyle durumlarda hep bir hata yaptıklarını ve cezalandırıldığını düşünürlermiş...çocuk psikolojisi...mesela sünneti çok erken yaşlarda yapılması önerilir bu psikolojiyi yaşamasın diye..bu yaşlardaki yavruların kaldıramayacağı şeyler...ben hep derim Allah evladlarımıza gelecek acıyı bize versin...onların acılarınıda bize göstermesin...
çok zor şeyler evladı o soğuk hastanelerde ameliyat masalarında görmek çok zor bir duygu olsa gerek...Allah bu acıları yavrulardan uzak tutsun...