1967 yılınn İstanbulu....hemde renkli çekimle.....

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Yahu Samet,
balik deyince aklima geldi.
Bende bazi balik resimleri var.
Ama baliktan hiç anlamam.
Bir yerlere resimlerini assam, balikçi arkadaslar bu baliklarin ne oldugunu yazabilirlermi?
Acil lazim!!!!

ertanos teşekkürler...video budur...
her İstanbullu seyretmelidir bence...:cat:

Yahu Samet,
balik deyince aklima geldi.
Bende bazi balik resimleri var.
Ama baliktan hiç anlamam.
Bir yerlere resimlerini assam, balikçi arkadaslar bu baliklarin ne oldugunu yazabilirlermi?
Acil lazim!!!!

gönder bana abicim..yada yükle bu konuya..daha güzel olur...
eğer tropikal değilse Türkiyede bulunan balıkların çoğunu tanırım..tanımadıklarımıda hemen arkadaşlara sorarım...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
gönder bana abicim..yada yükle bu konuya..daha güzel olur...
eğer tropikal değilse Türkiyede bulunan balıkların çoğunu tanırım..tanımadıklarımıda hemen arkadaşlara sorarım...

özelden gönderiyorum,burayi karistirmayalim simdi.
:)

Güzeldi vallahi...sanki dün geçmiş yok gibi yaşıyoruz...dünya herkesin kendi etrafında döndüğü için başka ülkelerde çekilen acılardan bihaberiz...şimdi Afrikalı çocuklar açlıktan ölüyor...1967 de ne durumdaydılar Allah bilir...

Daha bi yaşanılasıymış o zamanlar istanbul sanki. Şimdi keşme keş, bi bunaltıcı yoğunluk, karman çormanlık falan filan. Şehir nüfüsu dayanmış 20 milyona hala amcam iki şehir merkezi daha kurcam diyor. Şehir zaten kaldırmıyor nüfusu yaşanılası düzeye indirmeye çalışıcaz diyceğine 50 milyona çıkarmanın peşinde. :santa:

AAhhhh İstanbul.....nerede o zamanlar..nerde o lüferler...
yine balığa takıldım..kalabalık olmayan trafiksiz İstanbulu görmüyorum nedense????:queen:

daha önce başka bir forumda paylaşılmıştı, orada izlemiştim. ilk dikkatimi çeken, o vakit istanbulun ne kadar nezih ve ferah bir kent olması olmuştu. ikinci olarak da yarım ekmek arası verilen balıkların büyüklüğü dikkatimi çekmiştir. şimdi o balığın karnındaki balık kadar balık veriyorlar.

daha önce başka bir forumda paylaşılmıştı, orada izlemiştim. ilk dikkatimi çeken, o vakit istanbulun ne kadar nezih ve ferah bir kent olması olmuştu. ikinci olarak da yarım ekmek arası verilen balıkların büyüklüğü dikkatimi çekmiştir. şimdi o balığın karnındaki balık kadar balık veriyorlar.

üstelik şimdi verdikleri balıklar ithal uskumru..tanesi2 tl..yarısını verirler..1 tl...(onlar toptan alırlar tanesini 50 kuruşa ama)

o zaman verdikleri tüm balık lüfer..hatta kofana...şimdi bulsan tanesini 50 tl ye alamazsın...o zaman bolmuş..değeri yokmuş demekki...:pr:

Taksim Meydanını inceleyebildiniz mi...44 yıl önce ki binaların çoğu devlet eliyle harabe bir şekilde şu an aynen duruyor...veya çoğu temele dokunulmadan dış cephe uygulamasıyla ayakta...bir depreme bakıyor tabi...Anıtlar Kurulu diye bir kurul var...İstanbulu hançerleyen bir devlet organı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar