1938 Yılından Gazeteler

sağol khutuck :rendeer:

ama resimler o kadarda büyük değilmiş. direk ekleyebilirmişsin.

Forum kurallarına tam olarak uyuyorum artık. 640*480'den büyük resimler yasak. Zaten incir çekirdeğini doldurmayacak bir konu açtım.

İzninle Khutuck. Bunlardan çok daha büyük resimler doğrudan foruma konurken bunların konulmaması haksızlık olur.

ata1hj0.jpg

ata2js9.jpg

ata3fg5.jpg

ata4hl4.jpg

Motosikleti
Forza250-cygnusL
En çok TAN gazetesinin geldiği yere üzüldüm.....hey gidi tan.....:queen:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Ne kadar parazit (bu laf tüm konudışında yazan üyelere bir yöneticinin benzetmesidir isteyene ekran görüntüsü gönderilir) var. :farao:

Atatürk'ün çok erken aramızdan ayrılmasına hepimiz kan ağlarken bugün Cnbc-e kanalında canlı canlı seyrettiğim devlet töreninde, bir zat devlet resmi töreninde yanında Başbakan, Genelkurmay Başkanı, Cumhurbaşkanı ve birçok üst düzey yetkili olduğu halde 10 Kasım konuşmalarının ardından İstiklal marşı söylenirken; marşı çalan cihazın beklenmedik arızası! sonucu oluşan duruma herkesin morali bozulmuşken 'kıs kıs' içinden gülüyordu. Kameralar yüzüne yaklaştığı için bu histeri hali yüzüne o kadar yansımıştı ki, boşluğuma geldi ve kayıt yapamadım, takip ediyorum ve yakalarsam aynı anı video olarak tüm Türkiye'ye afişe edeceğim. İşte bu kadar hazin bir haldeyiz Türk düşmanları her tarafımızı sarmış. Söylenecek çok şey var tabi ama her söylediğimiz siyaset olmuş her nedense siyasetin en kirli yüzünü gösterenler onu başkalarının yapmasına karşı çıkar olmuş! Bu halimiz Atamıza kan ağlatıyor işte olan budur beyler...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne kadar parazit (bu laf tüm konudışında yazan üyelere bir yöneticinin benzetmesidir isteyene ekran görüntüsü gönderilir) var. :farao:

Bu ne demek şimdi bıyıklı......Bize parazit diyen ayna da kendine baksın..

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Vallahi bilmem Hayalet aynaya mı bakarlar, döner durur yaptıklarına mı bakarlar o onların iç karışıklığı. Daha fazla konuşmayalım birileri gocunmasın. Tamam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar