19 Mayıs 2007 Başkentte Ata'ya Saygı Korteji ve Fotoğraflar

Bu konu hakkında başka bir başlık daha olmasına rağmen fotoğraflar için yeni bir başlık açmak istedim:cat:

Öncelikle sitemizdeki organizasyon eksikliğine rağmen mükemmel bir kortej oldu.Sonuçta önemli olan orada olmaktı.Hatalardan ders alıp bundan sonraki organizasyonlara daha planlı bir şekilde katılırız:cat:

Korteje katılanların son derece iyi vakit geçirdiklerine inanıyorum sitemizden bir tek emre ile birlikte olabildim..
Artçım olmamasına rağmen birkaç fotoğraf çekebildim,işte kortejden birkaç foto...

Kortej yola çıkmadan evvel..

grnt003vl5.jpg

grnt004oy4.jpg

Harleyciler..:)

grnt005uu6.jpg

grnt007qi6.jpg

Kortej o kadar uzundu ki sonu bile görünmüyordu..

grnt006bj0.jpg

Helal sizlere:rendeer:

Fotoları da gördük ya gam yemeyiz :)

Çok beğendik, çok sevindik. Ataya olan saygımızı kendi dilimizce ve bizim adımıza tercüme ettiğiniz için:cat:
Allah Gaz Kolunuza zeval vermesin:)

......................................................

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yooo hiçte karışmıyo..Gayet güzel açılıyor....

valla ne zaman bu resimler yayınlancak diye merak ediyordum.. Cok güzel bir goruntu teşekkürler arkadaşlar resimler için...

trafikte foto ceken olmadi mi acaba, binlerce foto ceken gordum bi tanesi cikmaz mi tanidik :(

fotolar icin tesekkurler ama nasil diyim devede kulak bu kareler, sanirim sonlara dogru veya trafige ciktigimizdaki goruntuler cikarsa esas kitleyi goreceksiniz :bounce:

cok güzel bir görüntü motosikletler ve TÜRK BAYRAĞIMIZ:cat::cat::rendeer:

Helal sizlere, tebrik ederim. Istanbul' da yaşayan bir Ankara' lı olarak bende orda olmayı çok isterdim.

resimleri bende merak ediyordum ama daha yokmu görüntüler çok güzelde geçiş görüntüleri nerdee:rendeer::rendeer:

tebrikler arkadaşlar...çok anlamlı bi organizasyon olmuş...her ne kadar katılamasakda memleketimizde böyle organizasyonların olması sevindirici...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar