bacım gezi iptal galiba kimse bişi bilmiyor..jasmine' Alıntı:bağdat cad.tarafından katılacak olanlan arkadaşlar, yer saat belirleyelim belli bi yerde buluşup karşıdan gelen arkadaşlarımızla bi noktada birleşelim diyorum.
bu arad ajass neersi olsun.??jasmine' Alıntı:bağdat cad.tarafından katılacak olanlan arkadaşlar, yer saat belirleyelim belli bi yerde buluşup karşıdan gelen arkadaşlarımızla bi noktada birleşelim diyorum.
vedat kaya' Alıntı:bacım gezi iptal galiba kimse bişi bilmiyor..
jass ben seni araım.sen diğerlerini tanıyorsun.jasmine' Alıntı:ok. benim cebim 0532 562 89 41 böyle bi organizasyon iptal olursa gerçekten yazık olur diye düşünüyorum ama bende motor yok artık beni artçı alırsanız sevinirim
kızıltoprak bp olabilir
locco' Alıntı:jass ben seni araım.sen diğerlerini tanıyorsun.
jass galiba bişi olmuycak bu akşam.eve git şimdi duş al.motor kapıda yatsın.yarın iş de var offff ya.jasmine' Alıntı:ok.senin tel i kaydettim. gelecek arkadaşlar varsa yazın artık ya ne oldu mt ye
husran demesek de hüsrana ramak kalmıştı diyebiliriz.alestevardiya' Alıntı:Organizasyona katılan herkese tesekkur ederim...
Husran demeyelim bence iki kisi de olsa anlamlı bir geziydi..
Gelemeyenlerin daha onemli isleri cıkmıstır kesin:wiinkk:
elimde değil ben bu kadar iyimser olamıyorum....locco' Alıntı:husran demesek de hüsrana ramak kalmıştı diyebiliriz.