Birisi patronu arasında bırak şu çocuğu desin :salut: 19 mayıs ta saat 6-7 ye kadar iş te olabilirim.Ama bakalım kısmet erken kaçabilirsem anında sıplarım oraya
alperim e katılım bende dşrek köprü geçişleri biraz işi bozuyo valla bi kendimizi direkt olarak sapancaya ayarlıyoruz iyi olur inşallahalper_tim' Alıntı:PAŞAM ZİRAAT BANKASINDA sadece ogs war napıosun kgs İŞ BANKALARINDA var bide halk bankası sanırım ama iş bankası kesin:cat:
yaw ben bu geziye gelemicem sanırım zaten sizde karşıya geçiceksiniz nese ben kendimi 28 mayısa hazırlıyayım
üstat ugra bir halk bankasına evrak yok orada bir form var doldur..5 ile 25 ytl.lik kontur dolduruyorlar başka masraf yok..:cat:batuhan35' Alıntı:bende de ogs yada kgs yok ama dolmabahceye gelmeye calısırım....:wiinkk:
crato' Alıntı:ne oldu bu etkinliğe? vaz mı geçildi?
Paşa'm, organizasyon eğer yapılacaksa Anatolian Tigers'ı da davet edelim mi?
zuhtupasa' Alıntı:İsteyen herkes katılabilir tabi ancak bugün öğlene kadarki katılıma göre iptal edebiliriz..Çünkü anlaşılan oki fazla katılım istenmior..:silent:
zuhtupasa' Alıntı:İsteyen herkes katılabilir tabi ancak bugün öğlene kadarki katılıma göre iptal edebiliriz..Çünkü anlaşılan oki fazla katılım istenmior..:silent:
+1000jasmine' Alıntı:Ben size bağdat caddesinden itibaren katılırım.
jasmine' Alıntı:Ben size bağdat caddesinden itibaren katılırım.
crato' Alıntı:yalnız, bu sefer toplu sürüşte askeri düzen sağlamamız gerekecektir, Anatolian Tigers bu konuda çok titizdir.[/QUOT
üstat tabiki bu konuda titiz olmak lazım birisinin hatası başkasının başını yakabilir ..:cat:
hatta gezici darağacı hazrlayalım hata yapanı oracıkta asalım..ale:
geçen b.çekmece gezisi bu konuda bana baya bir ter attırdı..![]()
sonra durum düzeldi düzen geldide rahat bir nefes aldık hep birlikte..![]()
Kartal23' Alıntı:paşam şunu 18:30 yapsak olmas mııı... ancak bu saatte sizlerle beraber olabilirim.18:30 akadar çalışıyorum ama cuma günü 30dk erkekn çıkıp aranıza katılma planı yapabilirim.... malum şirketlerin tamamı tatil olmuyooo... yada kendi işim değil...![]()