19 Mayıs 2006 - Köprü Geçişi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili Arkadaşlar..

19 Mayıs Cuma günü Dolmabahçede buluşup çay içip devamında Bayraklarımızla Boğaz köprüsüne geçip bağdat caddesinden geçilecektir.

19 Mayıs 2006 Cuma Saat 18.00 Dolmabahçe deniz kenarında buluşma.
Saat 19.00 da hareketle "Bayraklarımızla" Boğaziçi köprüsüne hareket.
Kızıltoprak- sahil yolunu takiben 19.30-20.00 Bağdat caddesinden geçiş..

Kalabalık ve 1. köprü geçişi olacağında tüm motorlarda OGS veya KGS olma zorunluluğu vardır.

Evet hade bakalım Ülkemizin, hepimizin en çok birlik beraberliğe ihtiyacı olduğu dönemlerden birinde geçiyoruz..Alalım bayraklarımızı dökülelim yollara...
ELLER????

Dolmabahçeye kesin geleceğim !

Ama karşıya köprüden geçmek kasar (Allahım şu ehliyeti alıyım köprüden çıplak geçicem :pr: :pr: :pr: )

Ama gaza gelip size katılabilirim

Arkadaşlar burda sorucam belki daha önce bir cok kez konuşulmuştur ama yardımcı olun KGS köprüden başka nerden alabilirim bu sorudan sonra hemen şunu şuraya not düşiyim (Benim hakkımda ne düşünüyosan ALLAH sana 10 katını versin :queen: :queen: şaka )

Forumdan Uzaklaştırıldı
araltı' Alıntı:
Dolmabahçeye kesin geleceğim !

Arkadaşlar burda sorucam belki daha önce bir cok kez konuşulmuştur ama yardımcı olun KGS köprüden başka nerden alabilirim bu sorudan sonra hemen şunu şuraya not düşiyim (Benim hakkımda ne düşünüyosan ALLAH sana 10 katını versin :queen: :queen: şaka )

Tüm Ziraat Bankalarında mevcut..:wiinkk:

paşa güzel dersinde devletlüm..
resmi tatil olmasına karşın belki çalışabilirim..ama gelmek için caba harcıcam...

Super Moderator
zuhtupasa' Alıntı:
Tüm Ziraat Bankalarında mevcut..:wiinkk:
PAŞAM ZİRAAT BANKASINDA sadece ogs war napıosun kgs İŞ BANKALARINDA var bide halk bankası sanırım ama iş bankası kesin:cat:
yaw ben bu geziye gelemicem sanırım zaten sizde karşıya geçiceksiniz nese ben kendimi 28 mayısa hazırlıyayım

Zühtüpaşam, cuma 18:00'de Dolmabahçe'deyim.Motorumu bile bayrağımın renginde aldım.Gelmez miyim hiç?
Arkadaşlar, olabildiğince çok katılım olmasını dilerim.Böyle bir günde iki tekerlerin bir arada olması çok anlamlı, çok güzel olur.:)

Paşa'm,
19 Mayıs Cuma günü çalışanlar olacaklar mı? olacaklarsa 18:00'a yetişemeyebilirler.
Kendi adıma çalışmıyor olursam %98 orada olacağımı söyleyebilirim :wiinkk: :cat:
yazın adımı size zahmet.

vedat kaya' Alıntı:
halk bankası KGS yi en kısa sürede veren banka oradaki formu doldur 25 ytl. 10 geçiş var bütün masraf bu kadar..

sana eyvallah vedat abi ! Leyyynn alper paşamın üstüne gitme yanlışlık oldu düzeltildi işte uzatmayın :queen: :rendeer:

paşam şunu 18:30 yapsak olmas mııı... ancak bu saatte sizlerle beraber olabilirim.18:30 akadar çalışıyorum ama cuma günü 30dk erkekn çıkıp aranıza katılma planı yapabilirim.... malum şirketlerin tamamı tatil olmuyooo... yada kendi işim değil... :p

Paşam birde başlığı değiştirsen
TÜRK bayraklarınla köprü geçişi diye
başlığa baktım bayraklı köprü geçişi diye ulan yine bir yezi yapmışlar dedim
bayraklı diye bir yere gideceğimizi düşündüm
türk bayraklarınla köprüden geçeceğiz yazılsa görür görmez bakardım

vedat kaya' Alıntı:
paşa güzel dersinde devletlüm..
resmi tatil olmasına karşın belki çalışabilirim..ama gelmek için caba harcıcam...

bende de ogs yada kgs yok ama dolmabahceye gelmeye calısırım....:wiinkk:

dostlar merak sarmayın.. benim KGS den geçersiniz... MotoGP ye giderken yaptığımız gibi geçen arkadaki arkadaşına verir... olur biterrr:p

pasa benide ekle ama ben 7 de iş cıkışı yapıcagım için caddede yetişirim size.

Kartal23' Alıntı:
dostlar merak sarmayın.. benim KGS den geçersiniz... MotoGP ye giderken yaptığımız gibi geçen arkadaki arkadaşına verir... olur biterrr:p
süpersin dostum:rendeer:

Zühtü paşam mekanla görüğmeye gitiğinde (15 ytl sınırsız bira yerine) benim geleceğimi söyleme:queen: hadi leyn diyip kovarlar haberin olsun
herkezin sınırı farklıdır
göl ile okyanus misali

Forumdan Uzaklaştırıldı
Diğer bir topikte yer alan http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13946 tepki sürüşü önerisi için aslında 19 mayısla birleştirerek bu tip bir şey yapalım die düşündük.:silent:
Ancak göüyorumki katılım konusunda sıkıntı var..Yarın öğlen saatine kadarki katılım sayısına göre organizasyonu tekrar değerlendircez gibi görünüyor..:bounce:
S&S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar