18 Mayıs 2008 Pazar / 2. GELENEKSEL MOTOSiKLET.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Barajın sağındaki yolu kullanarak Karaaslan tesislerine gideceğiz :wiinkk:
ynailkaraaslanpict0223bo9.jpg

saat 11:30 - 12 :00 gibi dediğin noktada oluruz arkadaşım biz..

Güvenlik geçen seneki gibi cevval olsun yiğidim Loft kardeşim. Senin çabanla MT Kocaeli hakket atak yapıyor, istanbulu geçerseniz kırarım boynuzlarını:mrgreen:
Bu arada, bu baraj artıkın kurumuş, damla su yok deyenler var:silent: Yoksam MT gezisini baltalama amaçlı bir Filaş-Filaş-Filaşş efektleriyle saldırı altındamıyız:mrgreen:

helecanlandırdın yaaa, Loft kadan daş düşsün gafana:pale: ama o Kararaslan tesislerinin sonuna kadar yürüyeceğiz değil mi? senin gazına gelip karşı kıyıya atlamaya kalkanlar olacak değil mi?? Yoğusam gelmem:pale: Suya düşmeli olmaz ise gelmem vallah:pale:

evet millet bende katılıyorum kuzenimle beraber geliyoruz
yolu açın :p

baraja giricekmiyiz ona göre paçalı donlarımızı ayarlayalım :p
bu arada sabah gidecegimiz saati anladık da ordan geri dönüşümüzü nasıl yapıcaz kaçta ordan ayrılırız bilen varmıı ???

saat 11:30 - 12 :00 gibi dediğin noktada oluruz arkadaşım biz..

Biz yalova'da saat 9da harekete geçecektik ona göre biraz ileriye atalım hareketi...10:30da falan en kötü ihtimal 1saat 15dk'da orada oluruz...Eski bağdat yolunun sonundaki büyük babadan dönüp yuvacık istikametine devam ederiz...Sizin için de uygunsa...

TWG

abilerim ablalarım:cherry:
ortalama sürüş hızı ne oluyor bu gezilerde?
yeni motora alışma dönemindeyim de kendimi fazla zorlamak istemiyorum

bir de izmitten bir arkadaşımı yanıma almak istiyorum
nereye gelmesi en kolay olur?

abilerim ablalarım:cherry:
ortalama sürüş hızı ne oluyor bu gezilerde?
yeni motora alışma dönemindeyim de kendimi fazla zorlamak istemiyorum

bir de izmitten bir arkadaşımı yanıma almak istiyorum
nereye gelmesi en kolay olur?

limit yok amaç en kısa sürede ulaşacagimiz yere varmak:p:p şaka bi yana bende bilmiyorum ama 80 km diye tahmin ediyorum:)

avrupa yakası uyanın yaaaaaaa levente görüşmek üzere az kaldı hucummmmmmmmmmmmmmm

onumuzdekı gunlerde bursayada gezı duzenlemeyı dusunuyoruz bursalı ev sahıplerı ırtıbata gecelım

patron nbr ya :)
hani topiği kaçıranlar için diyorum ki hani buluşmayada az kaldı şu toplanma yerlerini yazsak bi herkese sormayalım :) avrupa yakası nerde buluşuyo anadolu yakası nerde buluşuyo saatleri ne evet bielnler yazalarsa sevnirim yada herkes kendine bir grup yaptı o gruplamı yola çıkıyo ne iş ??? gkn selim burak hadi kankalar bir cvp

Şimdiii:)
Carrefour cular sökün etmekte:)
Buluşma 9 .15 de, carrefour denen İri Market in tam da E-5 e bakan Çıkış kapısının, E-5 deki otobüs duraklarının dibindeki ana GİRİŞ kapısıdır. carrefour'un numaralandırılmış binaya giren kapıları değildir! Bu Carrefour denen İri Marketin, 3 kapısı vardır, ama karışık değildir, biz E-5'e en yakın kapısının oarada olacağız, bildiğiniz otobüs durakları ( yaklaşık 15 sabit durak, kocamaan) vee Carrefour denen marketin otopark alanına giren ilk kapı.
Tüm bu özetten sonra şunu diyebilirim, Kozyatağı Carrefour otopark alanına gelin, düüüt düüütt diye korna çalın, biz sizi alırız:mrgreen::cat: Buradan anabuluşma yeri en fazla 15 dakika:rendeer:

patron nbr ya :)
hani topiği kaçıranlar için diyorum ki hani buluşmayada az kaldı şu toplanma yerlerini yazsak bi herkese sormayalım :) avrupa yakası nerde buluşuyo anadolu yakası nerde buluşuyo saatleri ne evet bielnler yazalarsa sevnirim yada herkes kendine bir grup yaptı o gruplamı yola çıkıyo ne iş ??? gkn selim burak hadi kankalar bir cvp

erdinç buluşma yeri burası:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar