haydi millet canlanın son 48 saat![]()
Yavv olm helecanlandrımasana yaavale:
Barajın sağındaki yolu kullanarak Karaaslan tesislerine gideceğiz :wiinkk:
![]()
Saat kaçta dediğim noktada olursunuz.Biz de Yalova'da ona göre buluşalım...
saat 11:30 - 12 :00 gibi dediğin noktada oluruz arkadaşım biz..
saat 11:30 - 12 :00 gibi dediğin noktada oluruz arkadaşım biz..
abilerim ablalarım:cherry:
ortalama sürüş hızı ne oluyor bu gezilerde?
yeni motora alışma dönemindeyim de kendimi fazla zorlamak istemiyorum
bir de izmitten bir arkadaşımı yanıma almak istiyorum
nereye gelmesi en kolay olur?
onumuzdekı gunlerde bursayada gezı duzenlemeyı dusunuyoruz bursalı ev sahıplerı ırtıbata gecelım
Şimdiii
Carrefour cular sökün etmekte
Buluşma 9 .15 de, carrefour denen İri Market in tam da E-5 e bakan Çıkış kapısının, E-5 deki otobüs duraklarının dibindeki ana GİRİŞ kapısıdır. carrefour'un numaralandırılmış binaya giren kapıları değildir! Bu Carrefour denen İri Marketin, 3 kapısı vardır, ama karışık değildir, biz E-5'e en yakın kapısının oarada olacağız, bildiğiniz otobüs durakları ( yaklaşık 15 sabit durak, kocamaan) vee Carrefour denen marketin otopark alanına giren ilk kapı.
Tüm bu özetten sonra şunu diyebilirim, Kozyatağı Carrefour otopark alanına gelin, düüüt düüütt diye korna çalın, biz sizi alırız:mrgreen::cat: Buradan anabuluşma yeri en fazla 15 dakika:rendeer:
patron nbr ya![]()
hani topiği kaçıranlar için diyorum ki hani buluşmayada az kaldı şu toplanma yerlerini yazsak bi herkese sormayalımavrupa yakası nerde buluşuyo anadolu yakası nerde buluşuyo saatleri ne evet bielnler yazalarsa sevnirim yada herkes kendine bir grup yaptı o gruplamı yola çıkıyo ne iş ??? gkn selim burak hadi kankalar bir cvp