18 Mayıs 2008 Pazar / 2. GELENEKSEL MOTOSiKLET.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Super Moderator
avrupa yakasından gelecek arkadaşlar lütfen dikkat
levent bp deki buluşma sonrası 2. köprüye geçeceğimiz için gelen herkesin kgs kartı yada ogs si bulunması zorunludur köprüde nakit gişeleri kaldırıldığı için o gün zorluk yaşamayalım diye kgs yada ogs cihazınızı şimdiden ayarlayınız teşekkürler
ayrıca avrupa yakası buluşma noktasından hareketimiz saat 09:00 -09:05 dir lütfen saatlere özen gösterelim teşekkürler
09:05 de teker döner arkadaşlar geç kalmayalım köprü gişelerinde en sağdaki gişeleri kullanacağız köprü gişeleri geçtikten sonra sağda durucaz ve herkezin toplanmasını sağlayacağız bilginize

Yeni görüntüler haber kanallarına ulaşmaya başladı...
murorl1.gif

muhahahahaha :D salıncak şimdi kopucak :p
Bugun Erhanımda askerden döndü pazar günü o da bize katılacak :)

Arkadaşlar yalova üzerinden gidecek varsa hep beraber gidelim biz yalovadan 3 motorla çıkıcaz yola bursa mt gelicek galiba yalovada bir yerde buluşup beraber gidelim

alper köprüyü geçtikten sonra kimi bekleyecegiz gelen varmı daha 09:05 de bp den kalkarsak ancak varırız opete saat 10 kadar

hahahahahhahahh en sonuncusu harika idi bekliyordum böyle bişi iyi oldu :p taklaya geldi hahahaha

:))))) bölece seni dereye atmaktan kurtardı :p çabuk üstünü değişte üşütme :p

sanki içimden bi his erhan abi bna yapıcaklarını sanal ortamdan kontrol edip plan yapıo gibi bi his olustu içimde:queen::queen:

hahahahahhahahh en sonuncusu harika idi bekliyordum böyle bişi iyi oldu :p taklaya geldi hahahaha

yazık bna yaa nkdr bnm taklayan gelmemi bekleyen insan varmış:p:p

Son düzenleme:
evet beyler bayanlar Sesiniz Çıksın

GELİYORMUSUNUZ ? GELMİYORMUSUNUZ

Belki henüz belli değil : 65 (44 Kayıtlı ve 21 Misafir üye bulunmaktadır.)
aidikurt
alonso
alpibox
Aquila
army_0666 + 1 Misafir
berkman
burcuu + 1 Misafir
çArşı RİDERS + 1 Misafir
CERRAHI + 1 Misafir
çookshık + 1 Misafir
csem66 + 1 Misafir
DarkArchAnGeL + 1 Misafir
DARKDIAMOND
deli_mavi
Derkunt
erdincpolat + 1 Misafir
exorcist + 1 Misafir
fantom76
genccag
ihsanhakan
invent + 1 Misafir
karaur + 1 Misafir
Kelleci
kervangecmez
Khutuck
lastheroo + 1 Misafir
LesPaul
mostwanted_57
neveragain34
nick84
onenight + 1 Misafir
owljunior + 1 Misafir
playboy_77
pnkflyd + 1 Misafir
pokergs
sse + 1 Misafir
svd + 1 Misafir
Syriana + 1 Misafir
tasarslan + 1 Misafir
teksavasci + 1 Misafir
Terrorizer
trenox
tugcetugce
ulasoto + 1 Misafir
GERÇİ % 80'ni gelmez ama. Genede bana ortalama bir net sayı lazım, sonradan rezil olmayaLım..

Son düzenleme:
Super Moderator
alper köprüyü geçtikten sonra kimi bekleyecegiz gelen varmı daha 09:05 de bp den kalkarsak ancak varırız opete saat 10 kadar

gruptan kopmalar olmasın diye beklicez hani arkada kalan arıza yapan allah korusun kaza felan olmasın die :silent:

evet beyler bayanlar Sesiniz Çıksın

GELİYORMUSUNUZ ? GELMİYORMUSUNUZ

GERÇİ % 80'ni gelmez ama. Genede bana ortalama bir net sayı lazım, sonradan rezil olmayaLım..

Ben geleceğim işaretini 3-4 gün önce ekledim ama misafir sayısını tam yazamadım.

Tahminen 8-10 motorluk bir grup ile beraber geleceğim. Tam sayı maalesef yarından önce çıkmaz.

çok üzgünüm arkadaşlar katılmayı çok isterdim ama hafta sonu sınavlardan dolayı neyazıkki katılamıyorum herkeze şimdiden iyi eylenceler diliyorum...Bol bol resimler çekmeyi unutmayın..:pr:

Ben geleceğim işaretini 3-4 gün önce ekledim ama misafir sayısını tam yazamadım.

Tahminen 8-10 motorluk bir grup ile beraber geleceğim. Tam sayı maalesef yarından önce çıkmaz.

teşekkür ederim bey efendi bu ince nezaketinizden doLayı :queen:

Valla bursa'dan kalabalık bir grupla gelmeyi ben de isterdim ama ne yazık ki talipsizlikler peşimizi bırakmıyor. sezon daha başlamadan 2motor pertE çıkardık.en sonuncusu çarşamba günü istanbul esenyurt civarında oldu...Yane bursa grubum motorsuzluktan yakınıyor...O yüzden allah kaza bela vermezse bir arkadasımı arkama alıp gelmeyi düşünüyorum...

Valla bursa'dan kalabalık bir grupla gelmeyi ben de isterdim ama ne yazık ki talipsizlikler peşimizi bırakmıyor. sezon daha başlamadan 2motor pertE çıkardık.en sonuncusu çarşamba günü istanbul esenyurt civarında oldu...Yane bursa grubum motorsuzluktan yakınıyor...O yüzden allah kaza bela vermezse bir arkadasımı arkama alıp gelmeyi düşünüyorum...

bekleriz efenim bekleriz :D :queen:

arkadaşlar bu motorla katıldığım ilk büyük organizasyon olacak :cat:
yanımıza almamız gereken bişey var mı acaba;
ben şunları çantama koydum :p ekliiceniz bişeyler varsa söyleyin :queen:

yolluk(artçı olarak kuzenin arkasında otururken atıştırmak için),
mayo(resimlerde gördüüm kadarıyla dere falan var),
havlu(mayonun vazgeçilmez ikizi),
tavla(okey takımı da olabilir),
battaniye(aklıma geldi öyle), t
erlik(yukardaki resimlerde gördüğüm kadarıyla terliksiz salıncağa binilmiyo),
mangal kömürü, çıra(olmazsa olmaz di mi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar