18 Mayıs 2008 Pazar / 2. GELENEKSEL MOTOSiKLET.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Yuvacık gezisine süpriz ziyaretci olarak Gelişim Sürücü Kursundan İbrahim beyde yeni motosikleti ile katılacaktır. Sevenlerini bilgilendirelim. :p

Evet forumumuzdan uzaklaştırılan mete_han ın ricası üzerine bana yolladığı yazıyı buraya koymamı istedi...

3 yıldır verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim...Geziye katılamayacağımı bildirmek isterim...hem ortam gerilmesin hem fazlalık gibi hissediyorum kendimi hemde para yok.. ...ben olsamda olmasamda MT hep zirvede olur...bir mete_han gider bir mete_han gelir...isimlerin önemi yok...kalıcı olan dostluklardır...hatalarım olmuştur...gencliğime cahilliğime verin...saygı ve sevgilerimle...

Yuvacık gezisine süpriz ziyaretci olarak Gelişim Sürücü Kursundan İbrahim beyde yeni motosikleti ile katılacaktır. Sevenlerini bilgilendirelim. :p

ben bu adamı 2 senedir tanırım,geçen eğitimde bir kere ybr kullandığını gördüm o kadar:mrgreen:

600 f'i varmış filan diyorlar ama bilemiyorum yani:p

Bahsettiğin yer 3 nolu giriş olabilir mi? 1 nolu giriş diğer taraf (boyner tarafı)

Şimdiii:)
Carrefour cular sökün etmekte:)
Buluşma 9 .15 de, carrefour denen İri Market in tam da E-5 e bakan Çıkış kapısının, E-5 deki otobüs duraklarının dibindeki ana GİRİŞ kapısıdır. carrefour'un numaralandırılmış binaya giren kapıları değildir! Bu Carrefour denen İri Marketin, 3 kapısı vardır, ama karışık değildir, biz E-5'e en yakın kapısının oarada olacağız, bildiğiniz otobüs durakları ( yaklaşık 15 sabit durak, kocamaan) vee Carrefour denen marketin otopark alanına giren ilk kapı.
Tüm bu özetten sonra şunu diyebilirim, Kozyatağı Carrefour otopark alanına gelin, düüüt düüütt diye korna çalın, biz sizi alırız:mrgreen::cat: Buradan anabuluşma yeri en fazla 15 dakika:rendeer:

avrupa yakasından gelecek arkadaşlar lütfen dikkat
levent bp deki buluşma sonrası 2. köprüye geçeceğimiz için gelen herkesin kgs kartı yada ogs si bulunması zorunludur köprüde nakit gişeleri kaldırıldığı için o gün zorluk yaşamayalım diye kgs yada ogs cihazınızı şimdiden ayarlayınız teşekkürler

şimdi bu konuyu herkez çözdüyse demekki herkezde ogs yada kgs vardır demek oluyor,
doğru mudur ?

Şimdiii:)
Carrefour cular sökün etmekte:)
Buluşma 9 .15 de, carrefour denen İri Market in tam da E-5 e bakan Çıkış kapısının, E-5 deki otobüs duraklarının dibindeki ana GİRİŞ kapısıdır. carrefour'un numaralandırılmış binaya giren kapıları değildir! Bu Carrefour denen İri Marketin, 3 kapısı vardır, ama karışık değildir, biz E-5'e en yakın kapısının oarada olacağız, bildiğiniz otobüs durakları ( yaklaşık 15 sabit durak, kocamaan) vee Carrefour denen marketin otopark alanına giren ilk kapı.
Tüm bu özetten sonra şunu diyebilirim, Kozyatağı Carrefour otopark alanına gelin, düüüt düüütt diye korna çalın, biz sizi alırız:mrgreen::cat: Buradan anabuluşma yeri en fazla 15 dakika:rendeer:

sanırım bulabilirim:mrgreen:

siz halanda yer mi arıyorsunuz :D yaws karın verin artıkın, birbirinizi aramaktan izmit yolunu bulamıyacanız en sonunda :D

Son düzenleme:
sen guneye dgru gitmeye basla smdden tabelalardan takip ederek gel:queen::queen:

ne diyorsun altımdaki makinamdan haberin yok herhalde ürkme ama sakın :bounce:
ohaaa8xn.jpg

gözü kaldı haberi yok sonra kız kaskı der durur kedi ulaşamadığı ciğeri mındar edermis muharrem konus kardeşim :mrgreen:

gözü kaldı haberi yok sonra kız kaskı der durur kedi ulaşamadığı ciğeri mındar edermis muharrem konus kardeşim :mrgreen:

bu bole bunda x11 die bi scooter var bnm alet gecio die dayanamadı modifiye etcez die pert etti bnm aleti:queen::queen::queen:

smd sennkine goz koydu inceden altyapı hazırlıo snr bi bakmıssın guzelim alet calışmıo:p:p

bu bole bunda x11 die bi scooter var bnm alet gecio die dayanamadı modifiye etcez die pert etti bnm aleti:queen::queen::queen:

smd sennkine goz koydu inceden altyapı hazırlıo snr bi bakmıssın guzelim alet calışmıo:p:p

iyi de benmi deldim senin egzostu
gkn pert etti... ben lastik boyadım 5 hp :queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar