bursa dan gelme yi düşünüyorum birde misafirim var bize de yer varmı bu gezide
Yuvacık gezisine süpriz ziyaretci olarak Gelişim Sürücü Kursundan İbrahim beyde yeni motosikleti ile katılacaktır. Sevenlerini bilgilendirelim.![]()
Bahsettiğin yer 3 nolu giriş olabilir mi? 1 nolu giriş diğer taraf (boyner tarafı)
avrupa yakasından gelecek arkadaşlar lütfen dikkat
levent bp deki buluşma sonrası 2. köprüye geçeceğimiz için gelen herkesin kgs kartı yada ogs si bulunması zorunludur köprüde nakit gişeleri kaldırıldığı için o gün zorluk yaşamayalım diye kgs yada ogs cihazınızı şimdiden ayarlayınız teşekkürler
Şimdiii
Carrefour cular sökün etmekte
Buluşma 9 .15 de, carrefour denen İri Market in tam da E-5 e bakan Çıkış kapısının, E-5 deki otobüs duraklarının dibindeki ana GİRİŞ kapısıdır. carrefour'un numaralandırılmış binaya giren kapıları değildir! Bu Carrefour denen İri Marketin, 3 kapısı vardır, ama karışık değildir, biz E-5'e en yakın kapısının oarada olacağız, bildiğiniz otobüs durakları ( yaklaşık 15 sabit durak, kocamaan) vee Carrefour denen marketin otopark alanına giren ilk kapı.
Tüm bu özetten sonra şunu diyebilirim, Kozyatağı Carrefour otopark alanına gelin, düüüt düüütt diye korna çalın, biz sizi alırız:mrgreen::cat: Buradan anabuluşma yeri en fazla 15 dakika:rendeer:
Yuvacık gezisine süpriz ziyaretci olarak Gelişim Sürücü Kursundan İbrahim beyde yeni motosikleti ile katılacaktır. Sevenlerini bilgilendirelim.![]()
siz halanda yer mi arıyorsunuzyaws karın verin artıkın, birbirinizi aramaktan izmit yolunu bulamıyacanız en sonunda
![]()
ben bu adamı 2 senedir tanırım,geçen eğitimde bir kere ybr kullandığını gördüm o kadar:mrgreen:
600 f'i varmış filan diyorlar ama bilemiyorum yani![]()
ben izmirden nasıl bulabilirim yuvacığı yada nerde bulusabiliriz![]()
ben izmirden nasıl bulabilirim yuvacığı yada nerde bulusabiliriz![]()
sen guneye dgru gitmeye basla smdden tabelalardan takip ederek gel:queen::queen:
ne diyorsun altımdaki makinamdan haberin yok herhalde ürkme ama sakın :bounce:
![]()
ne diyorsun altımdaki makinamdan haberin yok herhalde ürkme ama sakın :bounce:
![]()
makinanı yirim .. :queen::queen::queen: anca kız kaskı takanlar kulanır bunu (((![]()
gözü kaldı haberi yok sonra kız kaskı der durur kedi ulaşamadığı ciğeri mındar edermis muharrem konus kardeşim :mrgreen:
bu bole bunda x11 die bi scooter var bnm alet gecio die dayanamadı modifiye etcez die pert etti bnm aleti:queen::queen::queen:
smd sennkine goz koydu inceden altyapı hazırlıo snr bi bakmıssın guzelim alet calışmıo![]()