18 Mayıs 2008 Pazar / 2. GELENEKSEL MOTOSiKLET.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selam levent bp deki buluşma kacda hareket kacda levent bp nerede :) benkimim burası neresi:)))

Arkadaşlar, bendeniz sabah 9.15 gibi Carrefour Kozyatağı önünde olacağım, oradan hareketle buluşma yerine... İsteyenlerle sabah buluşabiliriz.

:cat:

Bizde arkadaşlarla geliyoruz 9.15 carrefourda toplanır, 9.30 da yola çıkar 9.50 de opet te oluruz. Toplanma yeri de Carrefour 1 nolu girişi ile Bauhaus arası olsun motor park etmek için boş alan var . Hem çıkış da kolay olur arka kapıdan kaçar tem e bağlanırız. 9.30 carrefour bauhaus dan hareket etmek için son saat olsun otoban girişinde para ödeme ogs ve kgs için vakit kaybedebiliriz.:rendeer:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
karfur bana yakın bende gelirim bulusma yerine

herkes istediği zaman tabiki ayrılabilir, ama genede toplu bir dönüş olucaktır.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben kız arkadaşımı gebzeden alacam arkadaşlar, Gebzeden pendiğe gelip kurtköy gişelerinden opetemi gelsem yoksa gebze şekerpınarın orda araya kaynak mı yapsam ne dersiniz fikri gelen varmı :) :)

bursa dan gelme yi düşünüyorum birde misafirim var bize de yer varmı bu gezide

Bizde arkadaşlarla geliyoruz 9.15 carrefourda toplanır, 9.30 da yola çıkar 9.50 de opet te oluruz. Toplanma yeri de Carrefour 1 nolu girişi ile Bauhaus arası olsun motor park etmek için boş alan var . Hem çıkış da kolay olur arka kapıdan kaçar tem e bağlanırız. 9.30 carrefour bauhaus dan hareket etmek için son saat olsun otoban girişinde para ödeme ogs ve kgs için vakit kaybedebiliriz.:rendeer:

Bahsettiğin yer 3 nolu giriş olabilir mi? 1 nolu giriş diğer taraf (boyner tarafı)

Bahsettiğin yer 3 nolu giriş olabilir mi? 1 nolu giriş diğer taraf (boyner tarafı)

işte bende karıştırırım sonra siz gidersiniz ben sap gibi kalırım diye korkuyom:)

iyisimi TEM e çıkıp sağdan sağdan gidiyim siz yetişince takılırım size:cherry:

selam levent bp deki buluşma kacda hareket kacda levent bp nerede :) benkimim burası neresi:)))

Avrupa yakasından buluşup gelecek arkadaşlar için buluşma noktası, Levent BP Benzin İstasyonudur. Buluşma saat: 09:00. Yol güzergahı 2. köprü üzerinden tem otoyoluna giriş, ana buluşma noktası varış.
saat 09:10 da kalkış yaparız büyük ihtimalle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar