evet o arkadaş benimaha bir arkadaş beni çekmiş
teşekkürler...
![]()
:bounce::bounce::bounce:
gören görmüştür jesse o dizlerden kıvılcımlar çıkıyoduu
evet o arkadaş benimaha bir arkadaş beni çekmiş
teşekkürler...
![]()
:bounce::bounce::bounce:
kısmetse ugrarız dostum (hocam çok çok teşekkürlerimi ilet yalovaya filan uğrarsanız gelin misafirimiz olun sıcak soğuk birşeyler ikram edelim![]()
Bir çok ss'i yiyen scooter'ci arkdaşımız bumu :mrgreen:

Bakarmısın ELINT cigim resimde bile yarım boy fark koymus 1000RR a :queen:
heheheh ((ayıp bu denirmi koskoca erhan akar o (
![]()
ZX-12R motoru vardı scooter de :queen::queen:
Ya Erhanı ben bi yerden tanıyorum ama çıkartamadım ::gazete::
şimdi sitede 3 Erhan mı var adı şanı belli![]()
Sadece son gezi de 5 tane vardı. :queen:
Jesse yollarda
![]()
![]()
Not: Montaj Komtan
ehhh işde iyi bi gezi olmuş daha iiyi olabilirdi bide şu aklıma geldi hani diyoruz ya çin çonlar yolda kalır ama geziye bakıyomda altında motor olanlar malamat olmuş kaybolmuş,tekeri patlamış kayışı kopmuş,düşmüş halla halla
Nereyeye yatıyon allah aşkına sen yaaaaaaa :mrgreen: Herkez düz gidiyo :queen:
olm ben yatıyorum demedim ki .. son girdigim virajda kramp girince diz oyle kalmış :mrgreen:
![]()
Ya Erhanı ben bi yerden tanıyorum ama çıkartamadım ::gazete::
Sadece son gezi de 5 tane vardı. :queen:
Jesse yollarda
![]()
![]()
Not: Montaj Komtan
abi 1tanesi cekilmio adamın 6tane Allah korusun:queen::queen:
gezi dönüşü lastiğimin oldukça indiğini farkettim, tabi yola devam edemezdim, temde sabancı üniversitesine gelmeden bi yerlerde sağa emniyet şeridine çektim.. geçen motorculara yardım için el salladım, gezi dönüşü güzergahı olduğu için biçok arkadaş geçti ancak pek duran olmadı, bir süre sonra birisi durdu ve durumu anlattım, yanında tubeless lastik için olan köpüklerden vardı saolsun verdi, bu sırada bir başka arkadaşta durmuş bizi görüp, yanımıza geldi, köpüğü sıktık ve lastik biraz şişti, bu şekilde yola devam etmeye karar verdik ve adının mehmet olduğunu öğrendiğim arkadaşta bize eşlik etti. fazla uzağa gidemedik çünkü hemen indi lastik, gene çektik sağa.. tekrar ne yapacağımızı düşünürken geçen motorculardan yardım istemek için el salladık ancak hiçkimse durmadı... uzun lafın kısası, lastiği sökmek için anahtarımızda yoktu ve anahtar bulmaya çalıştık sonra kendi çabalarımızla lastiği söktük diğer motorla lastikçiye gittik ve tamir ettirdik tekrar olay yerine geri dönüp lastiğimizi takıp devam ettik, 3 saat süren lastik macerasında bizi ordan kurtaran mehmet arkadaşıma burdan tekrar çok teşekkür ediyorum ve yardım için durmayan bütün üyelerede inşalla sizin başınıza gelmez diyorum....
beklerken..
bu arkadaş motoru yatıramadığımız için biz gelene kadar 45 dakka bu şekilde durdu...
lastik kucakta belim tutuldu boynum gerildi