herkes efendi efendi donerken senin o dizin ne ole scooterların düz döndügü viraja bile nie artistlik yaparak girion bakıyım sen:queen::queen:
benim virajımı biliyosun çok konuşma ordan ((
herkes efendi efendi donerken senin o dizin ne ole scooterların düz döndügü viraja bile nie artistlik yaparak girion bakıyım sen:queen::queen:

gezi dönüşü lastiğimin oldukça indiğini farkettim, tabi yola devam edemezdim, temde sabancı üniversitesine gelmeden bi yerlerde sağa emniyet şeridine çektim.. geçen motorculara yardım için el salladım, gezi dönüşü güzergahı olduğu için biçok arkadaş geçti ancak pek duran olmadı, bir süre sonra birisi durdu ve durumu anlattım, yanında tubeless lastik için olan köpüklerden vardı saolsun verdi, bu sırada bir başka arkadaşta durmuş bizi görüp, yanımıza geldi, köpüğü sıktık ve lastik biraz şişti, bu şekilde yola devam etmeye karar verdik ve adının mehmet olduğunu öğrendiğim arkadaşta bize eşlik etti. fazla uzağa gidemedik çünkü hemen indi lastik, gene çektik sağa.. tekrar ne yapacağımızı düşünürken geçen motorculardan yardım istemek için el salladık ancak hiçkimse durmadı... uzun lafın kısası, lastiği sökmek için anahtarımızda yoktu ve anahtar bulmaya çalıştık sonra kendi çabalarımızla lastiği söktük diğer motorla lastikçiye gittik ve tamir ettirdik tekrar olay yerine geri dönüp lastiğimizi takıp devam ettik, 3 saat süren lastik macerasında bizi ordan kurtaran mehmet arkadaşıma burdan tekrar çok teşekkür ediyorum ve yardım için durmayan bütün üyelerede inşalla sizin başınıza gelmez diyorum....
beklerken..
bu arkadaş motoru yatıramadığımız için biz gelene kadar 45 dakka bu şekilde durdu...
lastik kucakta belim tutuldu boynum gerildi
gecmiş olsun sanssız bi durum ben sizi gordum ama o sırada bi tırı solluyoduk tam, durmak istesemde baya bi gecmek zorunda kaldık duramadım acıkcası tehlikeli olacagı için, ki bizi yolda gectiniz siz buyuk ihtimalle coktan işinizi halletmistiniz:cat:
buarada yanlış hatırlamıosam hafif bi viraj cıkısındaydınız cnk içimden duzlugun sonuna kadar gitseniz uzaktan insanlar sizi gorup durular die gecirdim:wiinkk:
herkese çok geçmiş olsun dönüşte tek tek dökülmüş herkes üzüldüm valla bizimde arkadaşın aküsü bitmişti sağolsun ismini hatırlayamadığım bir arkadaş gelip 2 dk da vurdurdu motoru tecrübe bu olsa gerek o arkadaşada burdan çok teşekkür ederim.
En Efendi SS ci Adaşım ve Ben
![]()
benim misafirimdi ismi erhan birazdan yanına gidiyorum teşekkürlerini iletirim ((![]()