18.05.08 Kocaeli Yuvacık Gezi Fotoğrafları ve Gezi Yorumları

aha bir arkadaş beni çekmiş

teşekkürler...:p

Poz-0053.jpg

:bounce::bounce::bounce:
evet o arkadaş benim :p sende milleti topladın yolda senden de allah razı olsun

erdinc kardeşime bu güzel resimler için teşekkür ederim

gören görmüştür jesse o dizlerden kıvılcımlar çıkıyoduu

hocam çok çok teşekkürlerimi ilet yalovaya filan uğrarsanız gelin misafirimiz olun sıcak soğuk birşeyler ikram edelim :)
kısmetse ugrarız dostum (:)

Bir çok ss'i yiyen scooter'ci arkdaşımız bumu :mrgreen:

heheheh ((:) ayıp bu denirmi koskoca erhan akar o (:) :p ZX-12R motoru vardı scooter de :queen::queen:

Bakarmısın ELINT cigim resimde bile yarım boy fark koymus 1000RR a :queen:

hehehe he h:queen: yolda fena esti valla :cat:

ee baksana yandaki motora 2 kişi binmiş ondan tabi motor çekişten düştüğü için scoter geçer :queen:

Nereyeye yatıyon allah aşkına sen yaaaaaaa :mrgreen: Herkez düz gidiyo :queen:

n737278052_612933_4987.jpg

bu mini jesse olmuş :queen: küçüklüğünde de böyleymiş demek :queen:

adszoa4.jpg

var ya hemen face book ta avatar resmı yapmış yemin edıyorum yaa :mrgreen:

Son düzenleme:
Jesse bekleniyor,yakında gelir,yoksa ikizlerinin sayısı artacak :queen::queen::queen:

ehhh işde iyi bi gezi olmuş daha iiyi olabilirdi bide şu aklıma geldi hani diyoruz ya çin çonlar yolda kalır ama geziye bakıyomda altında motor olanlar malamat olmuş kaybolmuş,tekeri patlamış kayışı kopmuş,düşmüş halla halla

ehhh işde iyi bi gezi olmuş daha iiyi olabilirdi bide şu aklıma geldi hani diyoruz ya çin çonlar yolda kalır ama geziye bakıyomda altında motor olanlar malamat olmuş kaybolmuş,tekeri patlamış kayışı kopmuş,düşmüş halla halla

İki tane fotografa bakıpta ehh işte nasıl denir...:silent:

Genelleme yapmayalım ümmet abi yıllarca yollarda çin conlarla gezdi,herzaman mutlu mesuttu en azından biz oyle bılıyorduk..

Çinli motosikletlerle gelen arkadaşlarımız oldu canavr gibi gezdiler kimse çincona keyfınden bınmıyor..:wiinkk:

Ötekilerde olagan şeyler herkesin başına gelir sen sakın kaybolma,lastiğinde patlamasın hee biz japon motorun lastiği patlamaz demedik bu arada :)

Nereyeye yatıyon allah aşkına sen yaaaaaaa :mrgreen: Herkez düz gidiyo :queen:

olm ben yatıyorum demedim ki .. son girdigim virajda kramp girince diz oyle kalmış :mrgreen::)

n737278052_612933_4987.jpg

Ya Erhanı ben bi yerden tanıyorum ama çıkartamadım ::gazete::

sol aynada gördügün karartı erhandı işte ordan olmasın ..

şaka biyanada tanışmışsındır biryerde patron .. bir yerde degilki adam heryerde :queen::rendeer:

Sadece son gezi de 5 tane vardı. :queen:

Jesse yollarda :)
96904980zy4.jpg

39030143da2.jpg

Not: Montaj Komtan

bu pocked bike lar benim fuarda kullandıgım mı (:)

abi 1tanesi cekilmio adamın 6tane Allah korusun:queen::queen:

yolda kalınca ararsın ama demi .. yok sana birdaha patso :queen::queen:

yaw geziden sonra ilk defa girebildim :pr: yazılan mesajları okuyana kadar 2 saat geçti :queen:

bende de bi kaç resim vardı bakmak isteyen olursa

http://picasaweb.google.com.tr/ercankarakus/YuvacKGeziResimleri

ama asıl dönüşte trafik polisiyle çekilen resimleri istiyom ben, nerde onlar göremedim, jackaaan nerdesiiinnn
polis cezaları yazdı, pişmaniyeyi yedirdi, beraber fotoğrafta çektirdi öyle yolladı bizi :queen:
istburak'ın sigorta eksiği ve jesse'nin 285 le radara yakalanması yüzünden yedikleri cezalar dışında ceza yoktu galiba ;)

gezi güzeldi aynı ekip 1 haziranda bursadan yalovadan gelenlerle birlikte bursaya gidelim program netleşiyor mt takvime bakınız

gezi dönüşü lastiğimin oldukça indiğini farkettim, tabi yola devam edemezdim, temde sabancı üniversitesine gelmeden bi yerlerde sağa emniyet şeridine çektim.. geçen motorculara yardım için el salladım, gezi dönüşü güzergahı olduğu için biçok arkadaş geçti ancak pek duran olmadı, bir süre sonra birisi durdu ve durumu anlattım, yanında tubeless lastik için olan köpüklerden vardı saolsun verdi, bu sırada bir başka arkadaşta durmuş bizi görüp, yanımıza geldi, köpüğü sıktık ve lastik biraz şişti, bu şekilde yola devam etmeye karar verdik ve adının mehmet olduğunu öğrendiğim arkadaşta bize eşlik etti. fazla uzağa gidemedik çünkü hemen indi lastik, gene çektik sağa.. tekrar ne yapacağımızı düşünürken geçen motorculardan yardım istemek için el salladık ancak hiçkimse durmadı... uzun lafın kısası, lastiği sökmek için anahtarımızda yoktu ve anahtar bulmaya çalıştık sonra kendi çabalarımızla lastiği söktük diğer motorla lastikçiye gittik ve tamir ettirdik tekrar olay yerine geri dönüp lastiğimizi takıp devam ettik, 3 saat süren lastik macerasında bizi ordan kurtaran mehmet arkadaşıma burdan tekrar çok teşekkür ediyorum ve yardım için durmayan bütün üyelerede inşalla sizin başınıza gelmez diyorum....

beklerken..

bu arkadaş motoru yatıramadığımız için biz gelene kadar 45 dakka bu şekilde durdu...

lastik kucakta belim tutuldu boynum gerildi

Yolda kalmış olmanıza çok üzüldüm. Yardım etmeyi çok isterdim. Ve el işaretini görünür biçimde ve doğru yapsaydın emin ol dururdum.

Sen elini sallarken ben ve beraber döndüğümüz diğer arkadaş biraz ilerdeki mola yerinde durduk bu konuyu konuştuk Netice ikimizde aynı şeyi anlamışız. YAVAŞLAYIN. :) Sen elini bu şekilde sallıyordun bizde radar var sandık. Ha bide motorun önünde olduğun için geç farkettik. Ve benim yanımda avadanlık taımı vardı. Lastik mevzusu yuzunden çok yolda kaldım. Çok uyuz edici bir durum.

Geçmiş olsun.

Az kaldı bende katılacam aranıza... Siz beni tanımasanızda ben yavaş yavaş sizleri tanıyorum :)

Gezinizde çok keyifli olmuş anladığım kadarıyla...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar