abiler!Hayırlısıyla Caya104 abimle beraber motor sahibiyle buluştuk.Saolsun motor sahibi beni arabasıyla aldı..ordan etlik e doğru yola çıktık.Varmaya yakın caya abiyi de aradım.O da arabayla geliyordu.Yolda birbirimizi görüp caya abiye bizi takip etmesini ilettik.Motor sahibinin evinin altındaki garaja doğru gittiğimizde,hakikaten ihtişamlı kaslı çok hoş bir cbf150 gördüm.Caya abiyle motor sahibyle filan tanıştıkta sonra işi caya abiye bıraktım.İyice bir kontrol etti.Çalıştırmaya çalıştık.Öyle diyorum çünkü motor sahibi motorun 1,5 aydır çalışmadığını söyledi.Neyse sonunda çalıştırmayı başardık.Çıkardıktan sonra dışarı,güzel bir tur attı caya abi.Sonra onla beraber ben de bir tur attım.Motor hakkaten güçlü ve seriydi.Turdan sonra caya abiyle bir görüş alışverişi yaptık ondan da onayı aldıktan sonra motor sahibine beni bir gün daha beklemesini istedim.Karar vereyim maddiyatı halletmek için.Ama arkadaşlar motor bir kere yan yatmış.Sağ ön parça(Honda cbf150 nin yazdığı bölge,farın hemen yanındaki köşe)biraz zarar görmüş.Bu parçanın komple 80ytl olduğunu söyledi motor sahibi.Velhasıl ben bu motoru kesin almayı düşünüyorum çünkü böyle bir fırsat bnm gibi biri için kaçırılmaması gereken bir fırsattır.Ama özellikle altını çiziyorum:
Caya ve pro abinin samimice ilgilenmeleri hakikaten çok hoşuma gitti.Pro abi gelemedi. ama hiç tanımadığı bir insanla bu derece ilgilenmek bile bu zamanda zor rastlanan bir durumdur.Çok teşekkür ediyorum.Caya abinin ayrıca işini bırakıp arabasıyla gelip yine tanımadığı biri için böyle güzel bir fedakarlık örneği göstermesi, şapka çıkarılacak bir durumdur.Görüşme sonrası yine ben ve arkadaşımı arabasıyla gideceğimiz yere bırakması hoş bir jestti.Herkese hakikaten en samimi duygularımla teşekkür ediyorum.Bilmiyorum bu ya motosikletçi ruhudur yada insanın zaten içinde bir erdemdir yada işte öle bir şey.Sevgiler saygılar.......:rendeer: :cat: :rendeer: :rendeer: