1750ye 5300kmlik ybr mi 2600e 50 kmlik cbf150 mi?

Buluşamadım ben, teyzemlere gitmem gerekiyordu gerçi saat de caya'nın öğle arasını geçmişti. "Pazara at, pazartes de alımı yapalım" dedim ama ne yaptı bilmiyorum.

abiler!Hayırlısıyla Caya104 abimle beraber motor sahibiyle buluştuk.Saolsun motor sahibi beni arabasıyla aldı..ordan etlik e doğru yola çıktık.Varmaya yakın caya abiyi de aradım.O da arabayla geliyordu.Yolda birbirimizi görüp caya abiye bizi takip etmesini ilettik.Motor sahibinin evinin altındaki garaja doğru gittiğimizde,hakikaten ihtişamlı kaslı çok hoş bir cbf150 gördüm.Caya abiyle motor sahibyle filan tanıştıkta sonra işi caya abiye bıraktım.İyice bir kontrol etti.Çalıştırmaya çalıştık.Öyle diyorum çünkü motor sahibi motorun 1,5 aydır çalışmadığını söyledi.Neyse sonunda çalıştırmayı başardık.Çıkardıktan sonra dışarı,güzel bir tur attı caya abi.Sonra onla beraber ben de bir tur attım.Motor hakkaten güçlü ve seriydi.Turdan sonra caya abiyle bir görüş alışverişi yaptık ondan da onayı aldıktan sonra motor sahibine beni bir gün daha beklemesini istedim.Karar vereyim maddiyatı halletmek için.Ama arkadaşlar motor bir kere yan yatmış.Sağ ön parça(Honda cbf150 nin yazdığı bölge,farın hemen yanındaki köşe)biraz zarar görmüş.Bu parçanın komple 80ytl olduğunu söyledi motor sahibi.Velhasıl ben bu motoru kesin almayı düşünüyorum çünkü böyle bir fırsat bnm gibi biri için kaçırılmaması gereken bir fırsattır.Ama özellikle altını çiziyorum:
Caya ve pro abinin samimice ilgilenmeleri hakikaten çok hoşuma gitti.Pro abi gelemedi. ama hiç tanımadığı bir insanla bu derece ilgilenmek bile bu zamanda zor rastlanan bir durumdur.Çok teşekkür ediyorum.Caya abinin ayrıca işini bırakıp arabasıyla gelip yine tanımadığı biri için böyle güzel bir fedakarlık örneği göstermesi, şapka çıkarılacak bir durumdur.Görüşme sonrası yine ben ve arkadaşımı arabasıyla gideceğimiz yere bırakması hoş bir jestti.Herkese hakikaten en samimi duygularımla teşekkür ediyorum.Bilmiyorum bu ya motosikletçi ruhudur yada insanın zaten içinde bir erdemdir yada işte öle bir şey.Sevgiler saygılar.......:rendeer: :cat: :rendeer: :rendeer:

Pazartesine kaldı yani iş dediğim gibi :p İçinize sindiyse sorun etmeyin. Zaten yeni bir model, km'siyle oynanmış olamaz. Pazar burdaysan görüşelim.

Abicim iyice bir hesap yaptıktan sonra yarın görüşmeyi düşünüyorum bi daha motor sahibiyle.Ödeme şeklini filan tam belirledikten sonra pazar günü gitmeyi düşünüyorum.olmasa pazar günü gitmeden senle görüşebilirim onur abi.Senle tanışmış da oluruz biraz sohbet ederiz tavsiyelerini dinlerim....

Hafta sonu devir işlemini nasıl yapacaksın çok merak ettim :) Devir yapmadan ve de parayı almadan motoru vermez adam sana. Parayı alınca verir de o zaman da sen alma devir yapmadan :)

pazar günü buluşmamız olacak oraya gelsene. ben de 1 aydan filan sonra ilk defa katilabilicem sanirim.

pzr günkü buluşmanız kaçta bilmiyorum gelebilirsem gelirim..devir ve satın alma işini bu haftasonu yapamayacağımız için sonraki haftaya kalacak..Bnm sınvlarım var bu hafta..Adamla anlaşacam ödeme şeklinde ilk 1ooo ytl yi versemmi yoksa birz daha beklemesi için biraz daha kaporamı bırakayım yanına...Aslında ben de ne yapacağımı kara kara düşünüyorum

ha bu arada 50 km deilmiş 140 mış

Son düzenleme:
bence kapora ver ve durumu izah et.
haftaya kısmetse tekrar ankara'ya dönüp alırsın motoru
sakın o 1000 YTL yi verip gitme
hadi hayırlısı böylesi şanslar insanı biraz zor bulur.
şimdiden hayırlı olsun birgün ıslatalım :cat:

hayırlısıyla onu da yaparız..benim de aklıma gelen ve mantıklı olan senin dediğin..en iyisi ,ikna olursa, verdiğim kaporayla beni beklemesini isterim olmadı en fazla biraz daha veririm anlatırım durumu..zaten çok yumuşak çok ii bi insan gördüm onu kabul eder..hadi hayırlısı ben her an çıkmak zorunda kalabilirm..şimdiden hayırlı akşamlar

hadi hayırlısı olsun, fiyat iyi, o granajıda hemen değiştirme çünkü aiışana kadar ufak tefek yatırma olayı olabiliyor.hatta park ettiğim yerde 2 kere yan yatırdılar motorumu:pr: o yüzden koruma demiri yoksa mutlaka taktır. allahtan bende koruma demiri vardı.

Sakın 1000 YTL falan verme. Bağlarız gibime geliyor, kış vakti kim alacak başka zaten. pazar sen Ankara'da olacaksan buluşalım, diğer türlü bir buluşma planlamamıştık bu hafta için.

BBRR baba..Sence yaklaşık 3500 ytl olan motoru hemde 50 km de 2600 e verecek varmıdır?...Bence yokur....İyice araştırması lazım...Aklı selim bir kişi vermez bence...En az 3000 eder...plakası falan da üstünde...Dediğim gibi ya borcu çok yada bi çapan oğlu var....

İş internet üstünden kalkıp gerçek hayata dönünce herşey değişiyor sanırım liste fiyatları önemli deildir ki isterse sıfır km olsun kimse gidipte elden motor almak istemez sıfır fiyatına yakın fiyatta olduğu zaman...Üstelikte elden alıyorsanız büyük ihtimal ile peşin alacaksınız ve bir dünya ıvır zıvırı vardır...O yüsden para kimdeyse söz hakkı da ondadır...Bu herşeyde böledir...:cat:

Abiler..doğru mu yapıyorum yaww..

motor güzel çok hoşuma gitti..herşey iyi görünüyor benim gibi acemi biri için..ama ne bileyim içimde hep bi kuşku var..sebebini bilmiyorum..dua edin bi yalnış yapmayam

Çok sevindim işin olura yaklaşmasına umarım hayırlısıyla alırsın motorunu. Bir de benim bir sorum olacak arkadaşlar hemen üstteki topicde :D

tekrar mrblar..Abicim yarın sabah 9 a bilet aldım gitmek zorundayım.Ben motor sahibine beni 1 hafta daha beklemesini isticem..Zaten motoru gördük adamla tanıştık sizle de tanıştım sayılır..haftaya sınavlarıma girip hallettiktn sonra kredi işimi de halledip 23 ock ta yine ank da olacam o zmn daha ayrıntılı konuşur işlerimi hallederim..

abiler bi de güzel cbf 150 fotolarını nerde bulabilirim bi fikriniz varmı..uzun vadede modifiye düşünüyorum da

Son düzenleme:
Ne modifiyesi oğlum, daha yeni motor bozma bence. İlerde sıkılırsan değişiklik yaparsın. Şimdide değiştirirsen ileride sıkılınca ne yapacaksın? :p

ya abicim çok hafif deişikliklere ihtiyacı var bence...tabiki ilerde yapacam ama şimdiden bilgi sahibi olmak güzel bişey..yanlış myım pro abi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar