- Konu Yazar
abiler durum gerçekten dediğim gibi..Motoru satmasının nedeni karısı ve babası..zaten babasına ve eşine rağmen almış ama baskılara dayanamayıp satmak zorunda kalmış.babası motoru yakarım filan demiş o derece yani..Kredi kartına taksit durumunu da tanıdıklarım var diyerekten hallederm dedi.ilk görüşmemizde peşin para veremeyeceğimi söyledim o zmn yine karta 13 tksitle 3250 ytl tutar dedi..sonra peşin 500 yada 1000 verirsem geriye kalanı taksitle ödemek şartıyla 2700 yaparmısın dedim 1 saat sonra sen 1000 verirsen dediğin olur dedi.en son 2600 yapacan ddim son kıyak olaarak.Sen ciddi alıcıysan 100 ytlnin lafını etmem filan dedi.Ahmet İlkbahar diye bir arkdaşmış satan bu arada.Öğrenciyim sıkışığım filan dedim babamdan habersiz alacam dedim.Ayıp ettin dedi istersen otobüs paranı da veriim evimde misafir de ediim motoruna bak beğenirsen al git dedi....Olay bu yani..En kısa zmnda ankarada ankaralı arkdaşlarımla görüşmeye gelecem bu perşembe kesin galiba
konuşalım abiler sorularınız önerilerinizi beklerim..büyük para benim için ve boşa giderse hakkaten yıkılırım
konuşalım abiler sorularınız önerilerinizi beklerim..büyük para benim için ve boşa giderse hakkaten yıkılırım
Son düzenleme:
MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.