17 Mayıs A2 Direksiyon sınavı

Evet beyler 1 saat sonra sinava giricem\giricez. Forumumuzun tecrubeli uyeleri bizim icin dua edin :) Allah kazasiz belasi, gecmeyi nasip etsin. Diger sinava giren arkadaslarada basarilar diliyorum.

tam 35 dakika sonra giricem, platformu halledersem kök söktürücem herkese başarılar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben şimdi sınavdan geldim arkadaşlar herkese kazasız belasız sürüşler bol şanslar.

arkadaşlar ücretler hakkında bilgi verebilirmisiniz. Kursa 350 verdim başka biryere ödiyecekmiyim. B ehliyet sahibiyim...

Cok heycanlancak bisey yok ben girdim. Eger gaz ayarin iyi degilse parmaklarin hep debriyajda olsun. Baktin kontrolu kaybediyosun hemen sık yada donuslerde yarim debriyaj yap. Motor stabil kalsin. Zaten begenirlerse 1 tur donderip hemen trafige cikariyolar. Ordada sinyallere dikkat et bi ara hizlancaklar geride kalma. Yola cikarken falan donup sana bakiyolar kafanla yolu kontrol et :) bide hocalar hazirlanirken motoru calistir debriyaj kavramasina falan bak :)

Yapamadim. Trafigr bile cikarmadilar. Titretoyomusum motoru kaldirirken. Moralim cok bozuldu

Bende haftaya giricem direksiyon sınavına..Söylediğinizden sonra hafif bir tırsma oldu vallahi :S

Yeni sistem malesef çok zor bu sebeple ben ehliyet işini bir süreliğine askıya aldım (en azından vitesli düzgün bir motorla tamam artık alabilirim diyene kadar). Baya bir sınav izledim en azından komisyon uyesi kadar bilgim var ve aşırı heyecan da malesef kalma nedeni. Çok geçmiş olsun umarım önündeki sınavda rahat bir şekilde gecebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar