17 Mayıs 2009 / 3. Geleneksel Motosiklet.NeT Yuvacık Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

c@n

allahın izni ile %100 sizinle olucam

2007 yılı taksim gezi parkına uctum 600 F motorum ile ticari taksi vurdu sol bacağım dönük 600 lük makinaya veda ettim

2 gun önc yine kaza yaptım diz kapağım kırık ama gecer bişi olmaz 2 gun sonra yine motora biniyor olurum 600 makinadan inip 150 cc lere düşsemde artık fark etmez motosiklet olsun gezi olsun ben oradayım

Son düzenleme:
17 mayıs benim terhis tarihim yaa.. patronum komtanım size sesleniyorum 1 hafta daha erteleseniz olmaz mı :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uLen Cadı Karar Ver adamı hangi gün istionz hem qeçen garipçede bütün qezileri emin qelmeden yapalım demiomydn sen :p

eminimmmmm hoşgeldin nasılsın?
sen komtanlarına rica et 1 gün erken çık :p direk yuvacıga gelirsin süper olur :cherry:

sağolasın cadıcım hoşbulduk iyiyim çok şükür, sende iyisindir inş. :) son 27 günüm :) burdaki komtanlara sitedeki komtanıma yaptığım gibi geyik yapmaya gelmez sonra askerlik 3 ay uzar :p

özledik len seni kerata:rendeer::queen:
aynen abicim bilmukabil, gelince beni bi öpersin artık :p
aman emin sakın grup sürüşünde bir facia istemiyoruz :D
grup sürüşünde benim bi etkim yok daha çok tek sürüşlerde hünerimi sergiliyorum :p
uLen Cadı Karar Ver adamı hangi gün istionz hem qeçen garipçede bütün qezileri emin qelmeden yapalım demiomydn sen :p
erayım sende olmasan istihbarat veren kimse yok, sağolasın :D

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Görevimiz bu yau :p ama şuda var şimdi Cadı ve Oluşumu ya Beni Dışlarlarsa :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
bekle beni yuvacık ben de geliyorum:p

asker jargonuyla konuşursak dışlasa dışlasa 27 gün daha dışlar :mrgreen: sonra nasıl olsa ben geliyorum tek başıma yeterim hepsine :p

la emüün bittimi askerlik kardeşim benim hayırlısıyla dön aramıza yeter:rendeer:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
asker jargonuyla konuşursak dışlasa dışlasa 27 gün daha dışlar :mrgreen: sonra nasıl olsa ben geliyorum tek başıma yeterim hepsine :p

Yürrüüüüüüü bea Dur bu KRal Fm JingLe olayı qibi oldu HeLaaaL diyim Bari :p 27 gün az Kalmş :p ozman herkes Trafik sigortalarını Kaskolarını Kasklarını Montlarını Eldivenlerini Dizliklerini Vs.vSvs. Elden Geçirsin Yenilesin Az kalmıŞ :p ee MaLum Durum :p

bekle beni yuvacık ben de geliyorum:p

la emüün bittimi askerlik kardeşim benim hayırlısıyla dön aramıza yeter:rendeer:
dönücem az kaldı, gaziayıntap batıyor bugün :)
Yürrüüüüüüü bea Dur bu KRal Fm JingLe olayı qibi oldu HeLaaaL diyim Bari :p 27 gün az Kalmş :p ozman herkes Trafik sigortalarını Kaskolarını Kasklarını Montlarını Eldivenlerini Dizliklerini Vs.vSvs. Elden Geçirsin Yenilesin Az kalmıŞ :p ee MaLum Durum :p
aynen valla bu lafın altına imzamı atıyorum bekle beni istanbul geliyorum :mrgreen: sigorta şirketleri motosiklet giyim firmaları bayram yapacak :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
dönücem az kaldı, gaziayıntap batıyor bugün :)

aynen valla bu lafın altına imzamı atıyorum bekle beni istanbul geliyorum :mrgreen: sigorta şirketleri motosiklet giyim firmaları bayram yapacak :p

KEsinLiqLe katılıyorum :) makine alıcaktm bi dha düşüniiim ben en iyisi :p :queen:

senin yanındada bişi konuşmuyo :p

sağolasın cadıcım hoşbulduk iyiyim çok şükür, sende iyisindir inş. :) son 27 günüm :) burdaki komtanlara sitedeki komtanıma yaptığım gibi geyik yapmaya gelmez sonra askerlik 3 ay uzar :p

27 geçmezde şimdi :p hayırlısıyla gelde sırf sana özel bi yuvacık geizisi yaparız merak etme :rendeer:

Görevimiz bu yau :p ama şuda var şimdi Cadı ve Oluşumu ya Beni Dışlarlarsa :p

seni dışlamak ne mümkün kapıdan kovsak bacadan girersin :queen:

KEsinLiqLe katılıyorum :) makine alıcaktm bi dha düşüniiim ben en iyisi :p :queen:

abi makinanın biri gider diğeri gelirde, kendine yazık etme bari yav :p

27 geçmezde şimdi :p hayırlısıyla gelde sırf sana özel bi yuvacık geizisi yaparız merak etme :rendeer:

bana özel yuvacık la kurtulamazsınız bana özel şile ile riva bide kilyos gezisi isterim :) (çok mu yüzsüzlük yaptım ne :p)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar