17 Mayıs 2009 / 3. Geleneksel Motosiklet.NeT Yuvacık Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
bu sene motor bağlamıcaklarmıymış :p

Evrak kontrolü!!!
Egzoz orjinal mi?
smiley-cop.gif

ben yine bursadan gelenlerle gelirim dime?gecen seneki gibi...golcukden gelecegim cunku....:silent:gecen sene bursadan gelen 7 kisilik grubu getirmisdikde :)

arkadaşlar herşeyden önce şunu söyliyim ehliyetiniz yoksa yada ruhsatınızda bi eksiklik varsa gelmeyi aklınızdan bile geçirmeyin. geçen sene ceza yiyen yiyeneydi. kocaeli polisi affetmez saplar cezayı

Biz bu geziye scooter la katılabilir miyiz ki... :silent: :silent: O zaman kadar motoru alamamış olabiliriz belki... :silent: :silent:

banu geziye onlarca scooter katılcak gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz

bu sene motor bağlamıcaklarmıymış :p

evet bağlamicaklar düğüm atıcaklar
senin ehliyetin var artık korkmana gerek yok :p

Evrak kontrolü!!!
Egzoz orjinal mi?
smiley-cop.gif

bu kadarla yetmez
ehliyet varmı
muayene varmı
herşeyden önce plaka motorun plakasımı? :p:p:p:p
yoksa gfr felan dinlemezler paket ederler walla :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sedat varsa gelmeyenlerle birlikte bizde abanta gidelim :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
bende gelicem bendeeee,, yuvacık neresiymiş ne varmış ne yokmuş iyiymiymiş kötümüymüş bi gelip görelim...:queen:

bende katılmak isterm mutlakada bendede var 150 cc motor hep beraber grup halinde gidilirse ne alaa yoksa herkes gazı kökleyipte yolda tek başıma kalmayım sonra.birde kaç km çekiyor burdan orası.

bende katılmak isterm mutlakada bendede var 150 cc motor hep beraber grup halinde gidilirse ne alaa yoksa herkes gazı kökleyipte yolda tek başıma kalmayım sonra.birde kaç km çekiyor burdan orası.

ben tekirdağdan gelicem diyorum , siz istanbuldan mı gidemiyeceksiniz oraya:mrgreen::mrgreen:

Ben de ehliyetimi almış olucam sonunda o tarihte :)
Eh artık bir gezi yapmak lazım ehliyeti de almışken :)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Geçen sene mümkün olmadı katılmak ama bu sene gelicem mutlaka... :cat:

arkadaşlar herşeyden önce şunu söyliyim ehliyetiniz yoksa yada ruhsatınızda bi eksiklik varsa gelmeyi aklınızdan bile geçirmeyin. geçen sene ceza yiyen yiyeneydi. kocaeli polisi affetmez saplar cezayı

banu geziye onlarca scooter katılcak gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz

ayyy süper gerçi o zamana kadar motoru değişmiş oluruz ama genede her ihtimale karşı diye yani... :p :p :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı

GKN

saplarlar deerken :p
iboya 2 eskort eşlik ederse bu sene bişiy olmaz:queen:

ibo gene birinin peşine takılırsa bu sefer ankarada çıkar :mrgreen:
Geçen sene Beverly 500 ile SS lere rakip bir arkadaş vardı.:cherry:
erhan :) şu anda yurt dışında, muhtemelen katılamaz bu geziye, artık 1000rr ı var :wiinkk:
egzoz orjinal mi sorusu umarım şakadan ibarettir, çünkü bi kağıt verip sıfır yoshi rs-5 taktırdım umarım bu nedenden bağlanmam!!!!

geçen sene grup olarak çevirdiler kimse egzoza bakmadı, ki o kadar detaylı kontol olsa izmit yoşi bayisi çoktan batmıştı:p
ehliyet ruhsat sigorta muayene tam olsun, sorun yaşamyız muhtemelen:wiinkk:

oooo Loft Başkan ben gece çalışıyorum abi...gelmek nasip olurmu bilmem...özledim seni kanka...Allah seni inandırsın daha 3 hafta önce İzmitdeydik Darkdıamond Oğuzla...kartepemi yuvacıkmı diye yol ayrımında durduk plansız gezi oldu...sola kartepeye döndük...senide andık...tel olsa uğrayacaktım...selam sevgiler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar