arkadaşlar km konusunda beni aydınlattığınız için teşekkür ederim.
17 mayıs benim terhis tarihim yaa.. patronum komtanım size sesleniyorum 1 hafta daha erteleseniz olmaz mı![]()
17 mayıs benim terhis tarihim yaa.. patronum komtanım size sesleniyorum 1 hafta daha erteleseniz olmaz mı![]()
eminimmmmm hoşgeldin nasılsın?
sen komtanlarına rica et 1 gün erken çıkdirek yuvacıga gelirsin süper olur :cherry:
aynen abicim bilmukabil, gelince beni bi öpersin artıközledik len seni kerata:rendeer::queen:
grup sürüşünde benim bi etkim yok daha çok tek sürüşlerde hünerimi sergiliyorumaman emin sakın grup sürüşünde bir facia istemiyoruz![]()
erayım sende olmasan istihbarat veren kimse yok, sağolasınuLen Cadı Karar Ver adamı hangi gün istionz hem qeçen garipçede bütün qezileri emin qelmeden yapalım demiomydn sen![]()
Görevimiz bu yauama şuda var şimdi Cadı ve Oluşumu ya Beni Dışlarlarsa
![]()
asker jargonuyla konuşursak dışlasa dışlasa 27 gün daha dışlar :mrgreen: sonra nasıl olsa ben geliyorum tek başıma yeterim hepsine![]()
asker jargonuyla konuşursak dışlasa dışlasa 27 gün daha dışlar :mrgreen: sonra nasıl olsa ben geliyorum tek başıma yeterim hepsine![]()
dönücem az kaldı, gaziayıntap batıyor bugünbekle beni yuvacık ben de geliyorum
la emüün bittimi askerlik kardeşim benim hayırlısıyla dön aramıza yeter:rendeer:
aynen valla bu lafın altına imzamı atıyorum bekle beni istanbul geliyorum :mrgreen: sigorta şirketleri motosiklet giyim firmaları bayram yapacakYürrüüüüüüü bea Dur bu KRal Fm JingLe olayı qibi oldu HeLaaaL diyim Bari27 gün az Kalmş
ozman herkes Trafik sigortalarını Kaskolarını Kasklarını Montlarını Eldivenlerini Dizliklerini Vs.vSvs. Elden Geçirsin Yenilesin Az kalmıŞ
ee MaLum Durum
![]()
dönücem az kaldı, gaziayıntap batıyor bugün
aynen valla bu lafın altına imzamı atıyorum bekle beni istanbul geliyorum :mrgreen: sigorta şirketleri motosiklet giyim firmaları bayram yapacak![]()
uLen Cadı Karar Ver adamı hangi gün istionz hem qeçen garipçede bütün qezileri emin qelmeden yapalım demiomydn sen![]()
sağolasın cadıcım hoşbulduk iyiyim çok şükür, sende iyisindir inş.son 27 günüm
burdaki komtanlara sitedeki komtanıma yaptığım gibi geyik yapmaya gelmez sonra askerlik 3 ay uzar
![]()
Görevimiz bu yauama şuda var şimdi Cadı ve Oluşumu ya Beni Dışlarlarsa
![]()
KEsinLiqLe katılıyorummakine alıcaktm bi dha düşüniiim ben en iyisi
:queen:
27 geçmezde şimdihayırlısıyla gelde sırf sana özel bi yuvacık geizisi yaparız merak etme :rendeer:
abi makinanın biri gider diğeri gelirde, kendine yazık etme bari yav![]()
saatte 300 km hızla gidiyorum Azrail hala peşimde..