17 Mayıs 2009 / 3. Geleneksel Motosiklet.NeT Yuvacık Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yuvacık barajındaki son durum

Arkadaşlar bugün Yuvacık barajını turladım bol oksijen depoladım.:)
İlimizdeki bu etkinliğe tabiiki bende gelmek isterim ama daha bir ay var şimdiden birşey diyemem o tarihe kadar sanırım 3-4 kere daha giderim.:cherry:
Şu an Yuvacık ne alemde diyenler için birkaç fotoğrafla şenlendireyim ortalığı.

s6001257.jpg

s6001266.jpg

s6001268.jpg

Son düzenleme:
Sedat Bey, malumunuz Ankara Yuvacık'a biraz daha uzak kalıyor sizden. Cumartesi gününden gidip orada konaklama imkanımız var mıdır? Gidilecek alabalık tesisi böyle bir imkan sunuyor mu? Veya sunmuyorsa yakınlarda çadırda veya pansiyonda konaklayabileceğimiz bir yer var mıdır? Başlığı siz açtığınız için sizden rica ediyorum araştırmanızı. Şimdiden teşekkür ederim...

Halis abi, Sedat'ı oyalıyorum ben, Abant mı demiştin abi :cherry:

Sedat Bey, malumunuz Ankara Yuvacık'a biraz daha uzak kalıyor sizden. Cumartesi gününden gidip orada konaklama imkanımız var mıdır? Gidilecek alabalık tesisi böyle bir imkan sunuyor mu? Veya sunmuyorsa yakınlarda çadırda veya pansiyonda konaklayabileceğimiz bir yer var mıdır? Başlığı siz açtığınız için sizden rica ediyorum araştırmanızı. Şimdiden teşekkür ederim...

Halis abi, Sedat'ı oyalıyorum ben, Abant mı demiştin abi :cherry:

Sayın Seda Hanım saygı sevgiler :p :)

hıhı özel evler var orada.. Cumartesiden gelinip kalınacak şekilde.. Oda da Tv Duş Klima wc herşey var.. günLük 40 ytl..

Bu arada neredesiniz millet ?

eğer nöbetime denk gelmezse hayatta kaçırmam:cherry:

gecen sene 2 saat yemek bekledigimiz gezi degilmi abi bu:silent::silent::silent::cherry:herşeye ragmen güzeldi ama:queen:

usta sallamış olmayayım,hatırladığım kadarıyla gidiş dönüş 230 küsür km yapmıştım geçen sene:silent:

abi ben tuzladan git gel 200 km yaptim ya senin 270 km den aşagi yapmaman lazim:mrgreen:

Son düzenleme:
küçük iboyuda bu topic te görmek isteriz :D

jese resimde asalı adam erhan olm ben değilimki :mrgreen: erhan kanguruya biniyo şu an hehe...şu 1000rr dan kurtulym ozamana kadr bi kmyon ayarlrsam sennki gibi bel fıtığı olmdan gliym diorum, R1 hadi yormadıda geçen sene RR gelmz o gzye sana artçımı olsam :bounce: imzanıda değiştir ninca törtıl yap

jese resimde asalı adam erhan olm ben değilimki :mrgreen: erhan kanguruya biniyo şu an hehe...şu 1000rr dan kurtulym ozamana kadr bi kmyon ayarlrsam sennki gibi bel fıtığı olmdan gliym diorum, R1 hadi yormadıda geçen sene RR gelmz o gzye sana artçımı olsam :bounce: imzanıda değiştir ninca törtıl yap

o kendisinden vazgeçer imzasından vazgeçmez :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar