patron gezi öncesi herkesciklerin egzozunu kontrol edicek orjinal değilse yandın![]()
Çagla senın supergedekı orjinalmi?
:queen::queen::rendeer::rendeer::rendeer::queen::queen:
patron gezi öncesi herkesciklerin egzozunu kontrol edicek orjinal değilse yandın![]()
Çagla senın supergedekı orjinalmi?
:queen::queen::rendeer::rendeer::rendeer::queen::queen:
arkadaslar istanbul yuvacık arası kaç km?
arkadaslar istanbul yuvacık arası kaç km?
çok km :mrgreen:
usta sallamış olmayayım,hatırladığım kadarıyla gidiş dönüş 230 küsür km yapmıştım geçen sene:silent:
abant seda çaktırma :wiinkk: :cherry:
Sedat Bey, malumunuz Ankara Yuvacık'a biraz daha uzak kalıyor sizden. Cumartesi gününden gidip orada konaklama imkanımız var mıdır? Gidilecek alabalık tesisi böyle bir imkan sunuyor mu? Veya sunmuyorsa yakınlarda çadırda veya pansiyonda konaklayabileceğimiz bir yer var mıdır? Başlığı siz açtığınız için sizden rica ediyorum araştırmanızı. Şimdiden teşekkür ederim...
Halis abi, Sedat'ı oyalıyorum ben, Abant mı demiştin abi :cherry:
eğer nöbetime denk gelmezse hayatta kaçırmam:cherry:
usta sallamış olmayayım,hatırladığım kadarıyla gidiş dönüş 230 küsür km yapmıştım geçen sene:silent:
gecen sene 2 saat yemek bekledigimiz gezi degilmi abi bu:silent::silent::silent::cherry:herşeye ragmen güzeldi ama:queen:
sedat ben gitmek için istekliyim,mekan çok güzeldi her türlü beklemeye değecek yer:cat:
gecen sene 2 saat yemek bekledigimiz gezi degilmi abi bu:silent::silent::silent::cherry:herşeye ragmen güzeldi ama:queen:
abi ben tuzladan git gel 200 km yaptim ya senin 270 km den aşagi yapmaman lazim:mrgreen:
sallamayayım dedimya işte:queen:
küçük iboyuda bu topic te görmek isteriz![]()
jese resimde asalı adam erhan olm ben değilimki :mrgreen: erhan kanguruya biniyo şu an hehe...şu 1000rr dan kurtulym ozamana kadr bi kmyon ayarlrsam sennki gibi bel fıtığı olmdan gliym diorum, R1 hadi yormadıda geçen sene RR gelmz o gzye sana artçımı olsam :bounce: imzanıda değiştir ninca törtıl yap