16 Yaşındayım Motor için erken mi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne olursa olsun ehliyetin olsun.Yani senin için erken biraz :)

Ööle diosunda ben su an paramla rezil olan bi insanım :)

paramı birkrdim motosiklet almamda en ufak maddi açıgım ve Ehliyet acıgım yok.

Tek acık manevi olarak ailede bitiyor.

Sen ne kadar bunları yapsanda onların rızası hala olmadıkca bi işine yaramıyor.

Elbet yarar diyelim :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben 14 yaşindayim yazin ybr aliyoruz

ben senin yerinde olcam 600 luklerle geziyor olacaktim :)

Motor kullanmak için yaşın küçük değil , Motoru trafikte kullanmak için yaşın uygun değil demek istemişler herhalde.
Ben ne kadar motor diye kıvranıyorum bir bilsen Ehliyet almadan aldırtmıyorlar kendi param olduğu halde izin yok ve bunda HAKLILAR.
17 yaşını bekle ehliyetini al korkmadan rahat rahat çık trafiğine.
Serseri gibi o ehliyetsiz bebeler gibi gezme . Mahalle arasında kullanırım falan hikaye bunlar kendimden örnek verim sürücü kursunun motorunu aldım ve 5-10 dk mahalle arası yaptıktan sonra trafiğe çıktım.Hikaye bunlar.

Yolda birini ezersin Allah korusun ölür %100 kim suçlu? Direk sen çünkü çıkma hakkın yok trafiğe sen kim oluyorsunda ehliyet almadan çıkıyorsun diye tıkıverirler içeri adamı.
Ayrıyetten cezaları ödücek kadar para saçan biri değilsindir heralde boşu boşuna ceza yemek kmsenin hoşuna gitmez.
İyi düşün

Bravo sana, eklenecek bir detay bırakmamışsın:cat:

Korumalarını takarsan niye tehlikeli olsun ki ben de 16 yaşındayım..

Sen bu kafayla bir yere ulaşamazsın:silent:

Son düzenleme:
saolun arkadaşlar peki A2 sınıf ehliyet için yaşın 17 mi yoksa 18 mi olması gerekiyor(hani şu buyuk motorları kullanmak için)

Mersin İl Temsilcisi
herkes ne güzel cevaplar vermiş, kısacası akıl yaşta değil baştadır. bakın yaşı gelmemiş kardeşlerimiz bile ne kadar düşünceli ve sağduyulu. yani motor kültürünü yaratan bu nesil sayesinde çocuklarına ve sonraki nesillere bunun ne kadar faydalı olacağını düşündükçe mutlu oluyor insan...

teşekkürler yani sonuç 17 yasını bekleyip ehliyet almak ve sonra motor almak gözüküyor olsun sabrın sonu selamet

Bekle arkadaşım.. Bende bekliyorum benim için 29 Haziran 2009 büyük gün :D

bende 16 yaşındayım allah nasip ederse bu yaz motor almayı düşünüyorum ama ne marka motor allacagıma bi emin olamadım

benim yaşım 16 Fethiyede yaşıyorum korumalarımı takıyorum üstüme bir mont giyip hergün okula gidiyorum kaç sefer yunus polisi denk geldi ama adam arkasını dönüpte bakmadı bile vede motorda çok öle şaşalı bişeyler yok boya yok sade ve çok orjinal bir mondial100 ukh m war onunla geziyorum şehir içine girmemeye çalışıyorum ve daha çok tenha yerlerde dolanıp tenha yollardan giderek okula warıyorum şehir merkezine motorum ya 1 kere yada 2 kere girmiştir o da arkadaşlarla gezerken ... ehliyetim yok kısmet olursa alıcam Allah kimseye kaza bela vermesin

forumda ne çok 16 var farkettiniz mi : ))

çok deli bir nesil geliyor : ))

Forumdan Uzaklaştırıldı
bendee 17 yaşındayım 18 e gircem.. motoru aldığımda 16 ydım 250 cc chooper =) şimdi hyosung gt250R.... Korumalarını takarsan tavsiye ederimm.. amaa ehliyett kesinlikle ilkk hedefin olmalıı dostumm..:cat:

Sen 15 yaşında olmayasın?

Haziran 1993 doğumluyum 20 gün sonra 16 olucam ben hala korumalarını takarsa motora da alıştıktan sonra yani sürmeyi öğrendikten sonra tenha yerlerde gezebilir diye düşünüyorum ve ben öyle yapıyorum 3 kez jandarma trafik gördü(bizim burda polis yok sadece jandarma var) ilkinde kask takmamıştım cezayı yedim diğer ikisinde de: komutanım zaten kask ile geziyordum ehliyet için yaşım tutmuyo, tutunca alıcam dedim bıraktılar benim demek istediğim kaskını takarsa montunu giyerse öyle kebapçı motorları gibi motor sürmesse neden olmasın..

Son düzenleme:
ailenin gözetimi altında trafiğe kapalı alanlarda gerekli önlemleri alarak kullanmanda bir sakınca yok hatta kesinlikle yok şimdiden başlayın kullanmaya motogp dünya şampiyonu 4 yaşından beri motorla iç içe gururumuz dediğimiz kenan aynı şekilde, Şampiyonlar böyle yetişiyor kimse kusura bakmasın sonra bizden niye şampiyon çıkmıyo diye yakınıyoruz.

trafiğe çıkmadığın sürece istediğin kadar kullanabilirsin.

ben kendi çocuğuma ilgi duyarsa sonuna kadar destek vericem.

arkadaşlar motor çok kullandım hep mahalle aralarında dayımın amcamın motorlarıydı ama sımdı kendıme almak ıstıyorum

bendee 17 yaşındayım 18 e gircem.. motoru aldığımda 16 ydım 250 cc chooper =) şimdi hyosung gt250R.... Korumalarını takarsan tavsiye ederimm.. amaa ehliyett kesinlikle ilkk hedefin olmalıı dostumm..:cat:

Hacı sen bi ara senn çapırı satıp,Aileni düşünüp bırakmaya megilliydin die hatrlıorum ben ? :p

Topicle alakası yok ama kendnie dıkkat et :wiinkk:

14 YAŞINDAYIM siteye yeni üye oldugumda çok tepki gelmişti ama şuan hala motor kullanıyorum motor 600 km oldu bile ama kapalı alanda sürüyorum alakası yok hikaye ile fln eğer trafiğe gerçekten çıkmıyacak isen zaten cıkmassın ben 14 yaşındaıyım bir kere bile trafiğe çıkmadım 600 km yol aldım sokak aralarında..Allah'a şükür şuana kadar hiç düşmedim. YakaLanmadımda..
aL derim ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar