16 Yaşındayım Motor için erken mi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynı durumdayız ben 17 'yi bekliyorum :)

ben cbf 250 istiyorum motor olarak peki bunun ehliyet almak için yaşımın 17 mi yoksa 18 mi olması lazım

kardesim motornu yasi yoktur sadece ehliyet icin yasin erken kullanmak istiyosankullanabilcek yastasin tabiki korumalari eksik etmemelisin...

17 olcak kardesim 92 nin hang ayinda dogdun? onu soyle ne zaman alabilcegini soyleyim sana

Son düzenleme:
2009 agustosta alirsin kardesim sen yigeninde 2010u bekliyecek sinavini agustosun 2009unda yaparsin 2-3 ay icinde elinde olur ehliyetin yane seneye okula motorla gidersin ya sorun yok( bende 92liyim ama aralik daha cok var ) nerde oturuoSun sen kardesim ?

çanakkale ya bu ehliyetleri daha erken yaşlara çekseler:D

yok ben 16yım lise 3:d

Son düzenleme:
valla ehliyet dışında tam normal yaşlardasın.

ben ehliyetmi aldım yaşım 17 2-3 ay sonrada 18 e girecegim ancak hala bi motosikletim yok.

Önemli olan illegal olmak deil ne olursa olsun Legal olmak ;)

bak sen ehliyetini almıssın artık motor almaya kalksan ailenden engel olan çıkmaz diye düşünüyorum

ben ehliyetimi de alsam dunyanin en iyi motorcu unvaninida alsam butun aile karsimda :queen:

bizimkilerde öyle yok düşersin yok öle yok böle düşçek olduktan sonra bisiklettende düşersin:D

ahh anlasalar gerci onlarda haksiz degil ana yuregi sonucta:) ama benim ruhumda var asilik ben diyorum izin ver icim rahat bineyim izin verme gizli sakli bineyim benim icin sorun yok:queen: dovmedede aynini dedim vermedi gittim yptirdim simdi sakliyorum :queen:

:D parayı biriktirdikten ve ehliyeti aldıktan sonra istedikleri kadar alma desinler

peki cbf 250 ler çok benzin harcıyo diyolar ne derece doğrudur

Son düzenleme:
Bak sana kısa bi örnek verim kendimi yılladır motora hevesim var yarın ehliyetimi alıyorum trafikten dosyamı götürüp alacam ve ondan sonra motora binecem. senin yaşındayken çok hevesliydim motora sabredemiyordum aklımdan türlü türlü fikirler şeytanlıklar geçiyordu bence sabret. herşeyi kuralına göre yap başka bişe demiyorum

(sabreden derviş muradına ermiş) bilader bende sabrediyorum ama aradada binmemezlik yapmıyorum ama genede ehliyetli sürmekle,herhan aynasızlar çıkacak diye sürmek farklı tabi. Genede bin ama saygılı bir şekilde sür.
bakarsın birlikte alırız belki ehliyeti:D

(sabreden derviş muradına ermiş) bilader bende sabrediyorum ama aradada binmemezlik yapmıyorum ama genede ehliyetli sürmekle,herhan aynasızlar çıkacak diye sürmek farklı tabi. Genede bin ama saygılı bir şekilde sür.
bakarsın birlikte alırız belki ehliyeti:D

sabret sabret sabret nereye kadar ya : ((
ehliyetim war ama motosikletim yok. yazın bi kanuni racer 200 alacam inşallah.(o da kesin değil ama) sabredemiyorum. motosiklet sürmek sitiyorum off :(

İzlenmesi gereken doğru yol motosiklet ehliyeti olan biriyle trafiğe kapalı bir yere (tenha otopark vs.) giderek, başta KASK olmak üzere korumalarını da takarak motosiklet olayını tecrübe etmeye başlamak.Bana sorarsan 16 yaş geç bile sayılır.

Ama ehliyetini alana kadar kesinkes trafiğe çıkmaman gerektiğini anlamalısın.Zaten birçok arkadaş bu konuya değinmiş.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş motor alacak gücün varsa motorun varsa .sitelerde,trafikten uzakta biyerde tam koruma sürebilirsin.fakat sabret derim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar