16 şubat..İyiki Doğdun Aşkım

Sevgili edaaa..aramıza hoşgeldin ve doğum günün kutlu olsun..:rendeer:
Şahinbirinci ile bir ömür boyu mutluluklar...:rendeer: Resimde çok güzel görünüyorsunuz..Allah nazardan saklasın..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaşlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inşallah herşey gönlünüzce olur iyi bir aşk nasib eder. :) :cat:

Sanki basıldık...Ama bize bu sitede olduğunu söölememiştin....Ya pot falan kırsaydık?.....:queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah bı yastıkta gocatsın....yada bı motordaaa :mrgreen:

Asker ocağında hafif bir tebessüm ile okudum.Karşılıklı saygıyla bitti uzun zaman önce....Çok zaman geçmiş konuyu açalı.Vay bee yaşlanıyorum sanırım

hehe doğru askerlikte bitti sayılır kaldı 50 gün...gerçekten yeni bir hayat...bu sefer daha sıkı tutunmak lazım daha yapacak çok uzun yollar ve gezilecek yerler var

bu konu metehan atılmadan açılmış.ortada gene sağlam bir hort var ya.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hehe doğru askerlikte bitti sayılır kaldı 50 gün...gerçekten yeni bir hayat...bu sefer daha sıkı tutunmak lazım daha yapacak çok uzun yollar ve gezilecek yerler var

askerde özlenir böyle eski vak'alar,kimi hüzünlü anlarda numara bile çevrilir ama sonrası kakaş bir gururla sonlanır ve trrrrak...

Forumdan Uzaklaştırıldı
askerde değilde bu durumu sivilde çok yaşadım ve hep kaybettim sonra öğrendimki aşkta gurur olmazz:)
"vurdun mu tokadı inleteceksin avradı,erkek olcan erkek..."
derlerdi o zamanlar(MS:1980-1990 filan)
kız arkadaşını tokatlayanların hava yaptığı hırt bir dünyada eğitim ile ne kadar değişebileceğimizi tahlil safhasındaydık henüz
gurur bir insanda,bi eşşeklerde vardı ençok,
Hangi cins idik bilemedik:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar