motti60' Alıntı:oky sevinirim valla telle haberleşelim benim cep 0505 371 5735 bide saat kaçta orda olacam? Ayrıca bu gün serviste ercüment abiye bakım falan yaptırdım gerçi henüz 150km oldu ama malüm çin çon yolda ne olur ne olmaz halat falanda alsakmı acaba:silent: ortalama 100 kişi var 50 si bozulsa 50 si çeker:queen:
acayip heyecanlıyım yaw:flower:
Paşam levent'te bu oluşması gereken grupları organize edecek arkadaşlar varmı grupları kim düzenliyecek ordaki liderimiz kim olacak bunla ilgili açıklamanızı göremedim,varsa hatılatın lütfen...Kim kimin peşinden gidecek bilelim.Yoksa ortalık çorba olur...zuhtupasa' Alıntı:Gruplar konusunda site yönetimi ile ortak kararımızı bildiriorum...
1. Bu tip bir kalabalık organizasyonda kesinlikle gruplaşarak toplu sürüş yapılmalıdır.
2. Toplu sürüş kurallarını herkes mutlak okumuş olmalıdır.
3. Grupların öncü ve soncuları mutlaka olacak veher grupta her kategoriden motor olabilecektir.
4. Gruplaşmadaki ana amaç; farklı güç ve kategorilerde motorları ayırmak değil, özellikle çoğunlukta olan daha az deneyimli motorcu kardeşlerimize yardımcı olarak güvenli ve keyifli bir sürüş yaşamaktır.
5. Hava durumu, yol güzergahı ve olası kötü otomobil sürücülerine karşın bu tip uygulama yapılması olmazsa olmazdır.
6. Grup yapılacak olması her bir grubun kopup gitmesi veya münferit hareketinden ziyade; grupların kendi iç güvenliklerinin sağlanarak, hem yogun olacak trafikte güvenli sürüşü sağlamak, hemde güvenli bir şekilde ulaşma noktamıza varmaktır.
SONUÇ:
Gruplara ayrılarak toplu sürüş yapılacaktır. Bu kadar kişinin güvenliği ve sağlığı site yönetimi olarak bizlerin 1. önceliğidir.
S&S
CenkKeskin' Alıntı:Arkadaşlar kendimi iyice acındırayım demin serkan79 a anlattım yaptığımı akli dengemden şüphe duymaya başladı![]()
Ben Afyondan geliyorum sırf bu gezi için Afyondan Eskişehire otostopla geçtim Eskişehirden de istanbula gece 1.30 da trenle gidecem sabah 7,30 da haydarpaşadayım inerinmez ilk işim anadolu yakası buluşma noktasına gitmek olacak. Umarım benim gibi uzaktan gelen bir artcıyı ortada bırakmazsınız.
Bu saatten sonra online olabileceğimi zannetmiyorum. 24 saat Cep telefonum açık olacak Cep: 0544 252 71 65 artcı alabilirim diyen arkadaşlar bana ulaşabilirseler sevinirim..
ee artık alacak kimse çıkmazcsa :thumright bende arkanızdan el sallıcam :salut: :salut:
E manyaak!serkan79' Alıntı:tee afyondan cıkıp otostopla eskişehire geldi eskişehirden haydarpaşaya gececek bu ne motosiklet.net sevgisi bu ne manyaklık demeyin
Takma kafana kardeş G.S ye bileniyoruz numara bu bi 5 te biz g.s ye atarız..........mı acaba?serkan79' Alıntı:yav manisadan 5 gol yedik şampiyonluk gidiyomu ner:
tunoka' Alıntı:Takma kafana kardeş G.S ye bileniyoruz numara bu bi 5 te biz g.s ye ararız..........mı acaba?
tunoka' Alıntı:Yaw piknigin tadı kactı.Yarın hangi moralle gezmeye gitcez bilmiyorum..